Vai jūsu mājā jau ir augļu mušas? Sarežģīti veidi, kā no tiem atbrīvoties

Augļu mušiņas viegli parādās virtuvē vasaras dienās, tiklīdz tās sajūt fermentācijas smaku, ko izdala sapuvuši augļi un dārzeņi. Lai arī šie mazie pīķi mums nekaitē, viņu klātbūtne, maigi izsakoties, ir kaitinoša un rada diskomfortu.

Es jums pastāstīšu, kā viegli atbrīvoties no augļu mušām.

Trauku mazgājams līdzeklis un etiķis

Sajauc ābolu sidra etiķi ar trauku mazgāšanas līdzekli proporcijā 1:1. Ielejiet visu burkā un atstājiet virtuvē uz nakti. No rīta augļu mušas jau būs atvērtajā burkā un nevarēs tikt ārā. Trauku mazgāšanas līdzeklis nosēdīsies uz ūdens virsmas un radīs barjeru, kuru mušas nespēs pārvarēt. Ielejiet burkas saturu kopā ar mušām tualetē.

Ieslēdziet matu žāvētāju

Ātrākais un vienkāršākais veids, kā atbrīvoties no mušiņām. Vienkārši izpūtiet tiem karstu gaisu no fēna. Lai to izdarītu, mēs savienojam ierīci savā virtuvē un virzām gaisa plūsmu pret kaitinošajiem kukaiņiem. Karstuma ietekmē tie uzreiz izkūst.

Varat arī izmantot putekļu sūcēju.

Bet tam būs nepieciešama fiziska sagatavošanās. Tā kā mušiņas lido ātri, jums būs jāskrien pēc viņiem.

Augļu slazds

Šis ir viens no interesantākajiem mājas līdzekļiem augļu mušām. Vienkārši sagrieziet visus augļus gabalos, piemēram, ābolu, bumbieri vai apelsīnu. Tad ielieciet tos glāzē un pārklājiet ar plēvi, izstiepjot to tā, lai nebūtu atvērtu vietu. Caurduriet plēvi vairākās vietās. Mušas lidos cauri caurumiem, bet nevarēs tikt ārā.

Lasi vēl: Es sagatavoju šos krabju nūjiņu salātus 3 minūtēs (mana mamma ir sajūsmā)

Augļu vietā var ieliet sarkanvīnu vai apelsīnu sulu.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment