Vai mēs tuvākā nākotnē dzīvosim uz veciem naftas tankkuģiem?

 

1a

Ko pasaule varētu darīt ar savu laiku nokalpojušajiem naftas tankkuģiem? Par šo jautājumu daudz domājusi kāda dizaineru un arhitektu komanda no Nīderlandes.

Viņi radījuši ļoti interesantu konceptu par nākotnes cilvēku dzīvesvietu, izmantojot šos vecos tankkuģus!

Šobrīd lielākā daļa veco tankkuģu sarežģītos apstākļos tiekot sagriezti metāllūžņos. Tomēr šī koncepta autori uzskata, ka daudz veiksmīgāk tos varētu izmantot kā dzīvojamo telpu, vai iepirkšanās centrus.

clothes-fashion-girl-party-photography-Favim.com-208898

cute-fashion-girl-Favim.com-574118_original

 

Šīs idejas galvenais autors ir Nīderlandes dizaineris Kriss Kolaris. Šis koncepts saucās “Black Gold Project” (melnā zelta projekts)! Sākotnēji tas ir izstrādāts priekš Persijas līča valstīm, jo tajās koncentrējas liela daļa pasaules tankkuģu! Turklāt šajās valstīs pēdējos gados esot sabūvētas modernas pilsētas, tomēr tajās neesot nekā personiska.

black-nails-camera-capture-you-fashion-girl-minolta-camera-favim.com-55123

“Pārveidotais Tankkuģis ir nākotnes simbols – laikam, kad uz Zemes vairs nebūs naftas,” portālam Travelbook norāda K. Kolaris. Viņš uzskata, ka tankkuģu milzīgajām platībām esot neizmērojams potenciāls dažādu kultūras pasākumu rīkošanai, kā arī dzīvojamās un tirdzniecības telpu ierīkošanai.

Fashion-girl-1

 

Vai jūs gribētu dzīvot uz šāda tankkuģa? 

 

Avots: Travelbook.de

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">peteris</cite>

    loti laba ideja! tikai vajag tajos sabazt visus praidos gajejus tad novakt trapus. kurs peld uz krastu- tam ar airi pa galvu ! uzreiz atgutu pareizo orientaciju!

Leave a Comment