Citas laika zīmes par septembri
Ticējums vēsta: ja septembra sākums jauks, būs arī jauks viss rudens. Silts septembris sola vēlu ziemu ar maz sniega, bet miglains – sniegainu martu.
Šogad bagātīga pīlādžu, riekstu un zīļu raža. Ticējumi nosaka: daudz ogu pīlādžiem – garš un lietains rudens, daudz riekstu – slapjš rudens, bagātīgas zīles – laba raža un dziļa ziema. To pašu norāda arī augsti skudru pūžņi un agra stārķu aizlidošana.
Nozīmīgo dienu vērojumi janvārī, martā un augustā liecina, ka šī gada septembris būs tuvs klimatiskajai normai, bet ar tendenci būt siltākam.

Laikapstākļi pa posmiem
No 1. līdz 8. septembrim: mēreni silts, daļēji mākoņains, iespējami īslaicīgi nokrišņi. Temperatūra dienā no +18 līdz +24, naktī no +10 līdz +15 grādiem.
Septembra vidusdaļa: pārsvarā sauss un saulains, dienā no +13 līdz +18, naktis gan dzestras, iespējamas pirmās salnas.
Tevi arī varētu interesētVIDEO:
Septembra otrā puse: mainīgi apstākļi. Ap Rudenājiem (21. septembris) gaidāmi lieti, iespējama arī krusa. Gaisa temperatūra no +15 līdz +20 grādiem.
22. līdz 29. septembris: atvasara ar sausām un siltām dienām, dienā gaiss iesils no +18 līdz +23, naktī no +3 līdz +8, vietām salnas, bieža būs vērojama rīta migla.
Ap Miķeļiem: vēsāks, saule mīsies ar mākoņiem, īslaicīgi nokrišņi. Temperatūra no +12 līdz +17 grādiem.
Līdzīgi apstākļi turpināsies arī oktobra pirmajā pusē, līdz Vecajam Miķelim (12. oktobris).
Tevi noteikti interesēs
- Kāda kliente saskārusies ar rūgtu pieredzi saistībā ar ”Maxima” veikalu: ”Skatos, viss konts tukšs”
- Viens svarīgs noteikums – jāieklausās savā intuīcijā: astrologs nāk klajā ar vēdisko prognozi no 24. līdz 30. novembrim
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- Vairākums nezina: kā atbloķēt logu pacēlāja slēpto funkciju, turot divas pogas vienlaicīgi
- Dēls ”Rimi” par pēdējo kabatas naudu mātei nopirka kūku, bet pēc 15 gadiem viņai pasniedza negaidītu dokumentu
- Kartupeļu salāti būs daudz krēmīgāki un garšīgāki, ja majonēzi aizstāsi ar vienu labāku sastāvdaļu







