Vai tiešām šajā bildē izdevies notvert to, kā mirušā dvēsele pamet ķermeni?

363FD7AE00000578-3689344-image-a-14_1468452631682

 

Lūk arī šī īpašā fotogrāfija. To otrdien ap pulksten 18:30 Facebook vietnē esot ievietojis kāds kravas autovadītājs, kas braucis mājup un gadījies blakus negadījuma vietā, kur arī nevienam nezināmais un nekur vārdā nesauktais motociklists nomiris. Cik zināms, mirušais arī esot bijis vienīgais vaininieks nelaimes gadījumā, un citu mirušo nav.

Ar fotogrāfiju vietnē nu jau ir dalījušies vairāki nekā 10 000 cilvēki un komentāru skaists ir vēl lielāks.
Jāatzīst, ka īsti nav skaidrs, kas tad īsti ir attēlā redzams. Vai tiešām tie ir pierādījumi tam, ka pēc nāves cilvēka dvēsele atstāj savu ķermeni un dodas kaut kur citur? Vai varbūt tas ir fotošops? Visticamāk to arī neizdosies noskaidrot, un tikpat ātri kā tā parādījās internetā un izraisīja diskusijas, attēls arī pazudīs, un tāpat visi paliksim neziņā, kas tad ar mums notiks pēc nāves.

Ko domā tu par šo attēlu? Vai tu tici tam, ka tur redzama mirušā motociklista dvēsele, kura atstājusi viņa ķermeni?

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mazā</cite>

    Es ticu kā tā ir patiesībā,bet to aizliedz pati valdība,un pasaka kā tā ir tikai samakslota fotogrāfija. Valdiba negrib radīt kas ar cilveku notiek pēc nāves,jo paši baidās no tā,un tevi vienkāršu cilvēku,vai ar augstu statusu uzskatīs par jukusu,jo tam arī neviens negrib ticēt,tādēļ patiesībā mēs neko nezinām,un mums cilvēcei arī daudz kas tiek arī noslepts,lai mēs par to nezinatu. Viedokļi ir dažādi,bet tas nav mūsu spēkos valdību pārliecināt,tā lūk.:-) 🙂

Leave a Comment