Vai tu esi indigo bērns? 17 pazīmes, kas par to var liecināt

vai-tu-esi-indigo-berns-17-pazimes-kas-par-to-var-liecinat_NO7NIYp_

Par indigo bērniem mūsdienās sauc cilvēkus ar radošām, intuitīvām un intelektuālām spējām, kas sniedzas pāri gan viņu vecumam, gan citu saprašanai.

Tie ir jauna tipa cilvēki, kam piemīt tādas spējas, par kādām iepriekšējās paaudzes nevar pat iedomāties. Tiek runāts, ka indigo bērnu parādīšanās pasaulē aizsākusi jaunu laikmetu, kas mainīs cilvēci un atklās tai jaunus apvāršņus. Kā uzzināt, vai tu esi viens no viņiem? Lūk, 17 pazīmes, kas palīdzēs to noskaidrot!

Šķir lapu tālāk, lai iepazītos ar raksta turpinājumu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Airita</cite>

    Tur teikts, ka ja piemīt vismaz 14 pazīmes, tad ir Indigo bērns, bet man piemīt visas 17 pazīmes ! :))

  • <cite class="fn">Jānis Sarkanis</cite>

    Man Tikai 27 No tām 17 Tas ir maz..

  • <cite class="fn">TikesP.</cite>

    Domāju ka ja jums “liekas” vai tā arī ir, ka jums ir visas šīs īpašības un vairāk.. jūs neesat indīgo paaudzē…. tik tāpēc vien, ka jūsos piemīt sarkasms un ironija.
    Indīgo atmet nevajadzīgu un nesacenšas. Viņš vienkārši IR.
    😇

  • <cite class="fn">weiss</cite>

    jauna paudze atskiras ar savam iespejam, man labak indigo bernus devet par jaunas tukstosgades paaudzi. Loti sen vecas dveseles devas uz augstako eksistenci meklejot savu skolotaju un atgriezisies tikai tad kad bus vajadzigas cilvecei, musdienas 10 dala sabiedribas jau ir jauna paaudze. Vecas dveseles sakusas pildit solijumu un nes savas zinasanas saja pasaule. Veca paudze ir sirds cilveki kas ieklausas sirdi kad mekle iesmeslus citu ricibai, to ties indigo lieto intuiciju lai iegutu piekskatu par situaciju, jo jauna paudze lieto gan emocionalo pratu gan logiku, tas ir kreisa un laba puslode. indigo merkis paplasinas cilveku iespejas prata divas reizes, atklajot ka zeme ir skola kura katrm sava specializaciju.

Leave a Comment