Vai Tu kop sevi pareizi?! 3 Tavas pieļautās kļūdas

Tu nelieto sev atbilstošu produktu

Tu dzīvo kopā ar savu otru pusīti un viņai ir vairāk kā vajag visādu dušas želeju, matu šampūnu, kondicionieru un citu produktu, kuru pielietojumu tu pat nespēj saprast. Tāpēc, mazgājot savus matus, tu ķeries klāt pie viņas šampūna, kurš tik gardi smaržo. Bet šādā veidā, tu nesniedz pilnvērtīgu apkopi saviem matiem, kas iespējams liek tiem taukoties ātrāk un izskatīties nespodriem. Ja uz šampūna ir rakstīts “normāliem matiem”, tad zini, ka tas nav tev, jo tāds termins kā “normāli mati” dzīvē nav reāls. Saproti kādi ir tavi mati- taukaini, plāni, sausi, bojāti, viegli elektrizējas u.c. Pēc tam dodies uz veikalu un mēģini saprast, kurš būtu tev labākais šampūns, nevis tavai draudzenei.

Tu pārspīlē

Ahh, ir pienācis tas laiks, kad sudrabs sāk vīties tavos matos. Tu kļūsti sirms. Ja tu nespēj vai nevēlies ar to sadzīvot, tad tev ir nepieciešama profesionāļa palīdzība. Neaizej uz darbu vienā dienā kā Džordž Klūnijs, bet nākamajā jau ierodies kā Orlando Blūms. Tavs frizieris tev palīdzēs tikt pie daudz dabiskāka un neuzkrītošāka matu toņa, nomaskējot sudrabainās šķipsnas.

Tu nelieto sejas losjonu

Tava āda ir kā pensija, tu par to rūpējies katru dienu, lai vecākā gadu gājumā tu varētu baudīt rūpju un kopšanas augļus, izskatoties par pāris gadiem jaunākam. Tāpēc tev ir jārūpējas ikdienu, it īpaši ziemā, kad tava āda saskaras ar bargo ziemeļu vēju un vasarā, kad saules stari tā vien vēlas apcepināt tavu ādu. Šie visi apstākļi atstāj pēdas tavā sejā, tāpēc lieto aizsardzības krēmus un losjonu, lai saudzētu savu ādu.

Avots: menshealth.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment