Vai vīriešiem, sasniedzot cienījamu vecumu, jāmaina sieva

Šodien vēlos dalīties neparastā stāstā par pāri, kur vīrs ir iemīlējies citā. Viņi kopā pavadījuši 24 gadus un iepazinušies, kad abi bija studenti.

Tagad vīrietim ir 57 gadi, un viņš jūtas apjucis, nezinot, kā rīkoties. Viņam nepieciešama sapratne un gudrs padoms. Tālāk stāstu turpināšu no pirmās personas.

Vīrs iemīlējis citu

Mūsu stāsts sākās ar draudzību. Es satiku Aigu, kad biju trešajā kursā, bet viņa bija pirmkursniece. Vienā brīdī abi sapratām, ka starp mums ir kas vairāk. Sākām dzīvot kopā, un drīz vien saistījām sevi ar laulību.

Mums ar Aigu ir kopīgs dēls. Kad viņš aizgāja no mājām, sajutām skumjas un vientulību, pastāvīgi piedzīvojot iekšēju tukšumu. Tagad viņš jau ir pieaudzis, strādā un veido savu ģimeni.

Diemžēl mēs ar sievu sākām attālināties viens no otra. Bija sajūta, ka mūs vairs nekas nesaista, un mēs vairāk līdzinājāmies kaimiņiem nekā laulātajiem. Pat gulējām dažādās istabās.

Pārcelšanās uz piepilsētu

Toreiz domāju, ka vajadzētu pārdot dzīvokli un pārcelties uz ciematu, lai dzīvotu mierīgāk, bez pilsētas steigas. Man vienmēr bija vēlme dzīvot tuvāk dabai, prom no trokšņiem, mašīnām un putekļiem.

Tomēr Aiga negribēja pārcelties nekur. Es nopirku nelielu vasarnīcu, kur nolēmu pavadīt laiku – atpūsties un pārdomāt.

 

Aiga nekad nav vēlējusies dārzu. Viņai vispār nepatika pavadīt laiku, rakņājoties pa zemi, stādot puķes un rūpējoties par dārzu. Turklāt viņa bieži sūdzējās, ka tas sabojā viņas manikīru…

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment