Vairāk nekā puse cilvēku nepareizi mazgā traukus: 5 visbiežāk pieļautās kļūdas

Ja traukus mazgāsiet atbilstoši visiem noteikumiem, rezultātā varēsiet efektīvi tikt galā gan ar vienkāršiem, gan sarežģītiem netīrumiem.

Tas nozīmē, ka jūs padarīsiet mazgāšanas procesu vienkāršu un vieglu. 5 biežāk pieļautās kļūdas, regulāri mazgājot traukus

Pārmērīga mazgāšanas līdzekļa lietošana, kad nedzirdēta dāsnuma dēļ uz sūkļa ir pārāk daudz līdzekļa, bet uz traukiem attiecīgi virsmaktīvo vielu pārpalikums. Trauku mazgāšana tikai iekšpusē. Šāds mēģinājums racionalizēt savu rīcību noved pie tā, ka pat jauna panna laika gaitā no ārpuses pārklājas ar kvēpu kārtiņu.

Stikla trauku kopšanas ignorēšana: atcerieties, kā filmās bārmeņi noslauka glāzes ar lupatām – ticiet man, šie profesionāļi zina, ko dara. Ja ļausiet stiklam dabiski nožūt, uz tā paliks pilienu pēdas, kas ar laiku pārvērtīsies duļķainos nosēdumos.

Lasi vēl: Kāda ir jūsu tālruņa parole: šis tests atklās daudz ko jaunu par jūsu raksturu

Neatbilstošu instrumentu izmantošana, kur sūkļu vietā bieži tiek izmantotas vecas lupatas, ciets flanelis un birstes utt. Atcerieties: viss, kas ir cietāks par parastu putu sūkli, ir jāizmanto piesardzīgi un tikai kā pēdējais līdzeklis. Materiālus, kas mitrā vidē sapūst (piemēram, kokvilnu), vispār nevajadzētu izmantot.

Pielipušo ēdienu noņemšana: ja netīrumi uz šķīvja ir izžuvuši, nesteidzieties mazgāt traukus: vispirms aplejiet tos ar ūdeni, lai mīkstinātu pielipušās ēdienu paliekas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment