Vairākās Japānas skolās esot sāktas skolnieču biksīšu pārbaudes; Iemesls tam nav ta ko tu domā

Internetā atkal parādījusies informācija par Japānu – šajā valstī vairākās skolās itkā esot uzsākta skolnieču regulāra apakšveļas pārbaude. 

Tomēr iemesls tam nav tas, ka skolas vēlētos kontrolēt biksīšu izskatu vai “tikumiskumu” – iemesls tam ir vēl trakāks un saistīts ar Japānas īpatnību. Šī valsts uz pasaules fona izceļas ne tikai ar tehnoloģisko attīstību un augstu dzīves līmeni, bet arī ar ļoti brīvu seksuālo uztveri un informatīvo telpu. Un tieši viens no seksuālā fetiša pakalpojumiem esot iemesls pēkšņi uzsāktajām pārbaudēm skolās.

Uzreiz jāsaka, ka mums neizdevās atrast apstiprinājumu šai informācijai kādā no lielajām ziņu aģentūrām, tāpēc ticēt vai neticēt tai paliek katra paša ziņā (lielākoties šī informācija parādījās mazāk populāros portālos)!

Izrādās, ka galvenais iemesls šādām pārbaudēm esot tas, ka skolas meitenes regulāri sākušās pārdot savas izlietotās apakšveļas biksītes. Pie tam cena šādam produktam vairākas reizes pārsniedz jaunas apakšveļas cenu. Pēc tām Japānā ir liels pieprasījums un, lielākoties tās tiek tirgotas speciālos automātos. Tomēr skolas vecāko klašu meitenes tās regulāri tirgojot arī “pa tiešo”.

2
Lūk šādos aparātos Japānā ir iespējams iegādāties lietotu sieviešu apakšveļu

 

Lasi arī: Kuri ir 9 pasaulē populārākie seksuālie fetiši? Prātā nebūtu ienācis!

Skolas morālas principu aizstāvji esot pieteikuši karu šim biznesam un tagad regulāri skolā veicot pārbaudes. Tiesa, nav īsti skaidrs, kā gan viņi vēlas meitenes izkontrolēt pārējā laikā.

3
Japānā šādi apakšveļas automāti tiek uztverta kā normāla parādība
Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment