Vairs nav zirnekļu tīklu stūros: kukaiņi pazudīs uz visiem laikiem – tautas metodes

Saskaņā ar tautas zīmēm, zirnekļi mājā – uz panākumiem, un tīkls neļauj pozitīvai enerģijai atstāt telpu. Ticēt tam vai nē – tas ir katra personīgs jautājums.

Tomēr, iestājoties aukstam laikam, šie meklē patvērumu cilvēku mājokļos, un ļaut mājoklim pārvērsties par zirnekļu tīklu labirintu nav labākais risinājums.

No zirnekļiem nevajadzētu atbrīvoties ar varu (jo tie iznīcina kaitinošas mušas un odus). No nevēlamajiem viesiem var atbrīvoties mierīgi.

Ir vērts atcerēties, ka zirnekļiem patīk tumšas un ne pārāk tīras mājas. Ja tajā ir augsts mitrums, apstākļi kļūst ideāli – galu galā tur ir odi un mušas.

Pirmais “ierocis” pret zirnekļiem ir ģenerāltīrīšana. Savāciet zirnekļu tīklus, notīriet putekļus stūros. Turpmāk jātīra vismaz reizi nedēļā.

Tālāk stūros var novietot produktus ar spēcīgu smaržu, no kuras zirnekļi baidās: sasmalcinātus kastaņus, lazdu riekstus, citronu. Pret zirnekļiem labi iedarbojas arī dzeramā soda vai sāls: tās absorbē mitrumu un izžāvē gaisu.

Lasi vēl: Man likās, ka gatavoju visgaršīgāko gaļu, līdz izmēģināju drauga gaļu (es prasīju recepti un tagad dalos ar jums)

Jūs varat ievietot dzeramo sodu vai sāli stūros vai izsmidzināt stūrus ar šo produktu šķīdumu.

Slaucot grīdu, ūdenī regulāri iepiliniet eikalipta vai tējas koka ēterisko eļļu (5-10 pilieni uz spaini ūdens). Var pievienot arī parasto etiķi (2-3 ēdamkarotes uz 5 litriem ūdens).

Lasi vēl: “Veiklie” salāti: tiem nekas nav jāvāra, garšīga, ātra un vienkārša recepte

Šādā mājā zirnekļi nedzīvos un atradīs citu mājvietu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment