Vairs nekādu aizsvīdušu briļļu un čīkstošu durvju. 7 vidi, kā efektīvi izmantot skūšanās putas sadzīvē

Droši vien daudziem cilvēkiem kaut kur ir skūšanās putu kārba, kas jau sen nav izmantota paredzētajam mērķim.

Tā stāv dīkstāvē, taču ir žēl to izmest (varbūt tā kādreiz noderēs). Nu ir pienācis laiks to izmantot savā mājoklī. Ļoti iespējams, ka jūs pat nezinājāt par šīm iespējām?

Līdzeklis nerūsējošā tērauda tīrīšanai

Vai zinājāt, ka skūšanās putas lieliski attīra nerūsējošo tēraudu no netīrumiem, taukiem, eļļas, aplikuma, svītrām un citiem piesārņotājiem? Turklāt tās tikpat labi darbojas arī uz virsmām, kas ir bijušas nolaistas vai nosmērētas atkārtotas lietošanas rezultātā.

Uzklājiet nelielu daudzumu uz sūkļa vai mīkstas drāniņas, maigi, bet rūpīgi noslaukiet visas virsmas un pēc tam noskalojiet ar siltu ūdeni. Rezultāts nebūs ilgi jāgaida, netīrumi tiks nomazgāti, un nerūsējošais tērauds atgūs sākotnējo spīdumu.

Lasi vēl: Liktenis gatavo pārsteigumu: tikai šīs zodiaka zīmes sāks jaunu nodaļu savā dzīvē jau maijā

Vannas tīrīšanas līdzeklis

Skūšanās putas var būt arī efektīvs līdzeklis vannas istabas tīrīšanai. Jo īpaši to var izmantot vannas vai dušas kabīnes tīrīšanai, jo putās esošās vielas var efektīvi noņemt netīrumus, kalcija nogulsnes un cita veida netīrumus, kas laika gaitā uzkrājas. Šī metode palīdz ne tikai atbrīvoties no rūsas un aplikuma, bet arī novērš pelējuma un nepatīkamas smakas rašanos.

Traipu tīrītājs

Skūšanās putas ne tikai efektīvi attīra virsmas, bet arī palīdz noņemt traipus, piemēram, taukus, eļļu, tinti, kafijas un citus netīrumus. Putu sastāvā esošās vielas palīdz cīnīties ar šiem netīrumu veidiem, tādējādi atvieglojot to noņemšanu. Jāatzīmē arī tas, ka šo līdzekli var viegli izmantot kā traipu tīrītāju dažādiem audumiem, tostarp kokvilnai, zīda, lina audumiem un vilnai.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Viss, kas jums jādara, ir uzklāt vidēju līdzekļa daudzumu tieši uz traipa un atstāt to iedarboties no piecām līdz trīsdesmit minūtēm (atkarībā no auduma un netīrumu pakāpes), pēc tam rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni un kārtīgi nosusināt.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment