Pildījumam izmantoju mocarellu, bet var izvēlēties jebkuru citu sieru vai pat vārītas olas un sīpola maisījumu, arī būs garšīgi. Sieru sagriežam mazos gabaliņos.
Tālāk mēs sākam veidot pildītās kotletes. Vislabāk mīklu mīcīt ar mitrām rokām, lai tā nelīp. Ņemam nedaudz mīklas, veidojam plakanu plāceni un centrā ieliekam siera gabaliņu, tad uzmanīgi saspiežam malas, veidojot kotletei līdzīgu formu.
Uzkarsējam pannu, pievienojam nedaudz sviesta aromātam un garšai.
Cepam kotletes no abām pusēm 3-4 minūtes līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Šīs pildītās kotletes ir neticami garšīgas. Mani mājinieki tās apēd vienā rāvienā un bieži lūdz pagatavot vēl!
Noteikti izmēģini šo ēdienu, tas neatstās tevi vienaldzīgu.
Priecāsimies, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk”, sniegsi komentārus un dalīsies sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- 50 gadus mēs uz tiem skatāmies un joprojām nevaram saprast: kāpēc PSRS vispār izmantoja stikla blokus — un kāds bija to īstais mērķis
- Mīlestība vai lieli pārbaudījumi: ko sola decembris katrai Zodiaka zīmei
- Es ierados Jūrmalā vecāku pamestā vasarnīcā un atklāju, ka kāds rūpējas par to un tad es viņu ieraudzīju
- Ar vienu slepeno sastāvdaļu: jauna “Siļķe kažokā” recepte no manas radu ģimenes
- Mēness diena: kāpēc mūsu senči negribēja un pat nedrīkstēja iet ārā 22.novembra rītā
- Pārtraucu žāvēt piparmētras ziemai: tagad izmantoju gudru metodi, lai saglabātu garšu un aromātu











