Pildījumam izmantoju mocarellu, bet var izvēlēties jebkuru citu sieru vai pat vārītas olas un sīpola maisījumu, arī būs garšīgi. Sieru sagriežam mazos gabaliņos.
Tālāk mēs sākam veidot pildītās kotletes. Vislabāk mīklu mīcīt ar mitrām rokām, lai tā nelīp. Ņemam nedaudz mīklas, veidojam plakanu plāceni un centrā ieliekam siera gabaliņu, tad uzmanīgi saspiežam malas, veidojot kotletei līdzīgu formu.
Uzkarsējam pannu, pievienojam nedaudz sviesta aromātam un garšai.
Cepam kotletes no abām pusēm 3-4 minūtes līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Šīs pildītās kotletes ir neticami garšīgas. Mani mājinieki tās apēd vienā rāvienā un bieži lūdz pagatavot vēl!
Noteikti izmēģini šo ēdienu, tas neatstās tevi vienaldzīgu.
Priecāsimies, ja atzīmēsi rakstu ar “patīk”, sniegsi komentārus un dalīsies sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- “Swedbank” pārstāvji skaidro, kādi naudas pārskaitījumi radiem un paziņām ir pieļaujami un kādos apmērosby Sandra Vīgante
- Netaisiet manikīru trešdienā, jo tas ietekmēs jūsu maciņu: manikīra kalendārs septembrimby Laura Andersone
- Tiklīdz likumsargs šo pamanīs, no problēmām nevarēs izvairīties: stāstu šoferīšiem kā nepiesaistīt uzmanību uz ceļaby Sandra Vīgante