Uz cepešpannas liek foliju un liek uz tās sausos kartupeļus.
Ja to nomizo, tad cepot būs zeltaina garoziņa. Ir garšīgi, bet biezenim nevajag. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz 180 grādiem, uz 30-40 minūtēm.
Gatavību var viegli pārbaudīt ar zobu bakstāmo.
Tevi arī varētu interesēt
Ja tas viegli lien iekšā kartupeļi, ir gatavi.
Ļaujiet tiem nedaudz atdzist, nav jācenšas ātri nomizot karstos kartupeļus. Kad tie ir atdzisuši, mierīgi noņemiet mizu ar rokām.
Pēc tam gatavojiet biezeni, kā parasti esat pieraduši. Sagriežu mazos gabaliņos, samīcu, pieleju karstu pienu un sablendēreju ar blenderi.
Biezenis izrādās ļoti maigs un aromātisks, garšīgāks par kartupeļu vārīšanu.
Šoreiz man ir kartupeļu biezenis kā piedeva vistas filejai tomātu mērcē.
Lai jums labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kas notiek ar vīrieti, ja viņam ilgstoši nav attiecību: stāsta jelgavnieks – jau vairāk nekā 5 gadi viensby Rinalds Bergmanis
- Meteorologs Toms Bricis dalās ar biedējošas dabas parādības liecībām, kas šodien bija redzama Zvejniekciemā (+ VIDEO)by Laura Andersone
- “Un tad brīnās, ka nav augļu vai tie ir negaršīgi!”: agronome dalās pieredzē, ka lielākā daļa dārznieku nepareizi “baro” savas paprikasby Laura Andersone