Kad kartupeļi ir izcepti un gatavi, izņemiet tos no cepeškrāsns. Tos nedrīkst griezt uzreiz, jo apdedzināsies , jānogaida, kamēr kartupeļi atdzisīs.
Un tad var sagriezt, kā gribas, atkarībā no tā, kādus salātus gatavosiet – var sagriezt mazus vai lielus kubiņus, var sagriezt nelielas šķēlītes, un pats galvenais, ka šādi cepti kartupeļi nebūs kā putra un nesadalīsies!
Lasi vēl: Šie trīs paņems zelta biļeti: Volodina nosauc zvaigžņu zīmes, kurām pēc 16. jūlija veiksies loterijā
Man personīgi šī metode ir tikai atklājums, kā saka, dzīvo un mācies!
Tevi arī varētu interesēt
Tevi noteikti interesēs
- Nākamā apkures sezona rīdziniekiem varētu sagādāt nepatīkamu pārsteigumu: Rīgas siltums nāk klajā ar paziņojumuby Laura Blūma
- “Vienu ziedu es tomēr atstāju!”: dārznieks Dāvids pastāsta, kāpēc tieši maijā ir pēdējais brīdis noraut ķiploku ziedusby Laura Blūma
- 4 pārbaudīti “tautas līdzekļi”, kas patīk jasmīniem – tie ziedēs kā balts mākonis: iesaka pieredzējuši dārzniekiby Laura Blūma