Kad kartupeļi ir izcepti un gatavi, izņemiet tos no cepeškrāsns. Tos nedrīkst griezt uzreiz, jo apdedzināsies , jānogaida, kamēr kartupeļi atdzisīs.
Un tad var sagriezt, kā gribas, atkarībā no tā, kādus salātus gatavosiet – var sagriezt mazus vai lielus kubiņus, var sagriezt nelielas šķēlītes, un pats galvenais, ka šādi cepti kartupeļi nebūs kā putra un nesadalīsies!
VIDEO:
Lasi vēl: Šie trīs paņems zelta biļeti: Volodina nosauc zvaigžņu zīmes, kurām pēc 16. jūlija veiksies loterijā
Man personīgi šī metode ir tikai atklājums, kā saka, dzīvo un mācies!
Tevi noteikti interesēs
- Padomju laika salāti, kurus velti esam pārstājuši gatavot: 5 aizmirstas receptes
- Ņemu glāzi kefīra, mazliet maltās gaļas un pēc neilga laika ceļu galdā lieliskas vakariņas visai ģimenei
- Lieliski salāti aizņemtām dienām – vienkāršs biešu un gurķu salikums, kas priecē ar savu sātīgumu un garšu
- “Jāpiešuj” laime, veiksme un labklājība: kas jāizdara 10. novembrī – senču ticējumi
- ”Vajadzētu Latvijā likumu, ka kapos nedrīkst stādīt šos krūmus un puķes”: cilvēki kapos dara dīvainas lietas
- Ja šajā dienā no rīta ir sarkana rītausma, tas nesola neko labu: tautas gudrības par 11. novembri








