Vairs nevāru kartupeļus salātiem: ieraudzīju noslēpumu, ko izmanto restorānā, lai būtu garšīgāk un tagad daru tāpat

 

Kad kartupeļi ir izcepti un gatavi, izņemiet tos no cepeškrāsns. Tos nedrīkst griezt uzreiz, jo apdedzināsies , jānogaida, kamēr kartupeļi atdzisīs.

Un tad var sagriezt, kā gribas, atkarībā no tā, kādus salātus gatavosiet – var sagriezt mazus vai lielus kubiņus, var sagriezt nelielas šķēlītes, un pats galvenais, ka šādi cepti kartupeļi nebūs kā putra un nesadalīsies!

Lasi vēl: Šie trīs paņems zelta biļeti: Volodina nosauc zvaigžņu zīmes, kurām pēc 16. jūlija veiksies loterijā

Man personīgi šī metode ir tikai atklājums, kā saka, dzīvo un mācies!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment