Vakar klusībā un bez lielas uzmanības no šīs pasaules aizgāja leģendāra aktrise un televīzijas zvaigzne

Šodien nāca sēru ziņa par skumju notikumu, kas noticis vakar. 2. jūnijā klusībā un neievērojami no mums aizgāja aktrise un TV personība, kas atstāja bēdīgu iespaidu.

Atlaist tuvinieku, kas ir aizgājis, ir ļoti personisks un emocionāli sarežģīts process, kuram nepieciešams laiks un sapratne. Svarīgi ir pieņemt un izjust visas emocijas, kas saistītas ar šo zaudējumu, nekautrējoties izteikt sāpes, skumjas un dusmas, bet tā vietā atļaujot tām brīvi izpausties.

Izveidojot speciālu vietu mājās vai dārzā, kur atcerēties aizgājušo cilvēku, varētu būt lietderīgi – tas varētu būt kolekcija fotogrāfiju, piemiņas kaktiņš vai pat neliels dārzs. Rakstīšana par savām emocijām vai vēstuļu sarakstīšana aizgājušajam var būt terapeitiska, palīdzot izteikt to, kas vēl ir nepateikts.

Sarunāšanās ar draugiem, ģimeni vai atbalsta grupām, kur dalās līdzīgās pieredzēs, var sniegt mierinājumu un atbalstu. Ar laiku, atceroties kopīgi pavadītos brīžus un godinot aizgājēja piemiņu, var sākt rast mieru un izpratni.

Lai gan sāpes nekur nepazudīs, tās var kļūt vieglāk pārvaldāmas ar laiku. Katra cilvēka sērošanas pieredze ir unikāla, un nav noteiktu pareizu vai nepareizu veidu, kā to izdzīvot. Svarīgi ir būt pacietīgam un rūpēties par sevi šajā grūtajā laikā.

Diemžēl šobrīd jāziņo par sēru notikumiem…

Mūžībā ir aizgājusi K***vijas godalgotā māksliniece Inna Alabina. Teātra un kino zvaigznei bija 84 gadi.

Seriāla “Tētuka meitiņas” aktrise Inna Alabina devās aizsaulē.

 

“Krievijas Goda māksliniece Inna Alabina ir aizgājusi aizsaulē. Viņa bija cilvēks, kurš visu savu dzīvi veltīja skatuvei. Innas Alabinas neatkārojamā personība, kurā apvienojas trauslā sievišķība un nerātns tēls, bija būtisks elements daudziem tēliem, ko viņa radīja. Mēs izjūtam sēru kopā ar Innas Alabinas talanta tuviniekiem, radiniekiem un cienītājiem.”

Inna Alabina sāka savu aktieru karjeru 1967. gadā, spēlējot kinoizrādē. Viņa piedalījusies 22 televīzijas projektos, bet viņas slavenākā loma ir Emeļjana Palkina vecmāmiņa seriālā “Tētuka meitiņas”. Alabina ir arī filmējusies vairākās citās ievērojamās lomās, tostarp “Pelnrušķīte”, “Trijstūris”, “Dāmas un huzāri”, “Māsiņa tiek meklēta”.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment