Vakar nopirku 1 kg kāpostu un pagatavoju TIK gardu maltīti, ka vīrs ēda pa taisno no pannas, bet bērni prasīja papildporcijas

Vakar iegādājos kilogramu kāpostu, un rezultāts bija fantastisks! Vakariņas izvērtās par īstiem garšu svētkiem. Vīrs ēda tieši no pannas, un bērni visu vakaru nepārtraukti lūdza papildporcijas.

Ēdiena pamatā, kā jau rakstīju ir kāposti. Cepti kāposti izceļ dabīgo saldumu un kļūst maigi un karamelizēti, kas piešķir ēdienam dziļāku garšu.

Cepot, kāposti kļūst nedaudz kraukšķīgi un vienlaikus saglabā savu sulīgumu, radot patīkamu tekstūras kontrastu. Kāposti ir bagāti ar vitamīniem, minerālvielām un šķiedrvielām, kas padara tos par veselīgu izvēli.

 

Lasi arī: Nav pat jācep! Gaisīgs, maigs, aromātisks banānu deserts, kas gatavs 10 minūtēs: labākais, ko esmu pagatavojis (recepte)

Šo iemeslu dēļ kāposti ir izcili piemēroti dažādiem ceptiem ēdieniem, radot gan garšīgu, gan uzturvielām bagātu rezultātu.

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Ķeramies tagad klāt pagatavošanai!

 

 

Gatavošanas gaita:

Šā ēdiena pagatavošanas noslēpums slēpjas kāpostgalvas sagriešanas veidā. Ir svarīgi nenogriezt visu kacenu, pretējā gadījumā lapas cepšanas laikā zaudēs formu.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment