Vanga atklāja ko nevajadzētu darīt spoguļa priekšā

Spogulis ir priekšmets, ko mēs izmantojam ikdienā. Mēs bieži nostājamies tā priekšā, lai aplūkotu sevi, pielabotu matus, uzklātu grimu vai vienkārši aplūkotu savu atspulgu. Taču ir vairākas darbības, kuras nav ieteicams darīt spoguļa priekšā.

Ko nedrīkst darīt spoguļa priekšā –  aizliegumi

Daži cilvēki uzskata, ka spoguļa priekšā nedrīkst runāt un jo īpaši lamāties, jo tas var nest jums nelaimi. Tiek uzskatīts, ka spogulis var absorbēt enerģiju un pēc tam to atdot citiem.

Tas pats iemesls ir atbilde uz citu populāru jautājumu, kāpēc nedrīkst raudāt spoguļa priekšā. Spogulis “atcerēsies” jūsu bēdas un nākamajā reizē novirzīs tās uz jums vai citu cilvēku.

Daudzus cilvēkus interesē arī jautājums, vai ir iespējams runāt ar spoguli. Ar spoguli ir iespējams sarunāties, taču tas var radīt nedrošības un svešuma sajūtu. Šādā gadījumā labāk ir runāt pozitīvus vārdus un atbalstošus apgalvojumus, lai uzlabotu noskaņojumu. Bet, ja vēlaties izteikties vai ar kādu aprunāties, labāk ir atrast dzīvu sarunu biedru.

Kāpēc jūs nevarat paēst un paskatīties uz sevi spogulī? Tiek uzskatīts, ka spoguļa priekšā cilvēks, ēdot, var “apēst” visu labo par sevi, tostarp inteliģenci, skaistumu un panākumus.

Kāpēc tu nevari naktī paskatīties spogulī?

Starp daudzajiem noteikumiem, kā rīkoties ar spoguļiem, viens no svarīgākajiem ir neskatīties spogulī pēc tumsas iestāšanās. Šis likums pastāv daudzās tautās un uzskatos. Viens izskaidrojums ir tāds, ka pēc tumsas iestāšanās spogulī atveras sava veida portāls, saikne ar otru pasauli.

Lasi vēl: Kāpēc rudenī noteikti ir nepieciešams dezinficēt augsni un kā to izdarīt pareizi

Kas notiek, ja paskatās spogulī naktī?

Ja cilvēks naktī skatās spogulī, garus pabaros viņa dzīvības spēki. Īpaši bīstams ir laiks no pulksten 12 līdz 3. Šajā laikā spogulī var redzēt pašu velnu. Tāpēc šo laika posmu tautā sauc par “velna stundu”.

 

Ko nevajadzētu teikt spogulim?

Pirms tuvoties spogulim, ir jāatmet viss negatīvais. Īpaši nevajadzētu izteikt sliktu attieksmi šī noslēpumainā objekta priekšā. Viņi var atgriezties dzīvē ar daudzkārtēju pieaugumu.

 

Kāpēc nedrīkst gulēt pretī spogulim – ezotēriķu padoms

Un vēl viens svarīgs jautājums ir, vai var gulēt spoguļa priekšā. To darīt nav ieteicams. Tiek uzskatīts, ka naktī caur spoguli var atvērties portāls uz citu pasauli un pat parādīties pats velns.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment