Vanga atklāja ko nevajadzētu darīt spoguļa priekšā

Tagad jūs zināt, kāpēc nedrīkst gulēt spoguļa priekšā un ko jūs varat redzēt spogulī nakts vidū. Nepārkāpiet šos noteikumus, lai neradītu nepatikšanas.

Vārdi, kurus nevajadzētu teikt spoguļa priekšā

Ir stingri aizliegts runāt par šādām parādībām un lietām:

Par sāpēm. Spogulis savāks visu negatīvo un var izraisīt problēmas jums vai citiem mājsaimniecības locekļiem;

Par to, ka tu esi neglīts. Var parādīties pūtītes un jaunas grumbas;

Par skumjām vai nelaimi; Par ciešanām, bezjēdzību vai vientulību. Spogulis noteikti nav draudzīgs sarunu biedrs. Noteikti nav vērts viņam stāstīt par problēmām jūsu personīgajā dzīvē.

“Tu mani nemīli.” Jums nevajadzētu teikt šādus vārdus savam mīļotajam spoguļa priekšā, pat joks. Var gadīties, ka attiecībās patiešām notiks sabrukums.

Kāpēc jūs nevarat ēst spoguļa priekšā?

Daudzi cilvēki ir dzirdējuši, īpaši no gados vecākiem cilvēkiem, brīdinājumu: “Neēdiet spoguļa priekšā!” Šis brīdinājums netiek sniegts vieglprātīgi. Ir vairāki iemesli, kāpēc nav ieteicams ēst pie spoguļa.

Lasi vēl: Kas ķīniešus pārsteidz latviešu dzīvokļos – viņi nesaprot, kāpēc mēs tā rīkojamies

Ēdot spoguļa priekšā, cilvēks var apēst savu laimi vai atmiņu. Ja sieviete ēd spoguļa priekšā, tad kopā ar ēdienu viņa var ēst savu skaistumu
Tiek uzskatīts, ka cilvēka veselība un skaistums dosies uz otru pasauli, ja viņš ēdīs spoguļa priekšā.

Pat zinātnieki piekrīt šim brīdinājumam. Ēšanas spoguļa priekšā efekts ir līdzīgs ēšanas efektam pie televizora. Gremošana pasliktinās, un pārtika slikti uzsūcas organismā.

Kāpēc nekad nevajadzētu mest pelmeņus verdošā ūdenī – kļūda, ko visi pieļaujam

Kāpēc tu nevari dāvināt spoguli?

Cilvēki jau sen zina, ka spoguļu lietošana var nodarīt kaitējumu cilvēkam. Daudzi burvji un melnie burvji veica negatīvas manipulācijas ar spoguli.

Tāpēc cilvēki vienmēr šādu dāvanu pieņēma piesardzīgi. Vēlāk parādījās ieradums, saskaņā ar kuru spoguļus nevajadzētu dāvināt. Ja jums tika dots spogulis un jūs nevarat atteikties no dāvanas, ir veidi, kā attīrīt negatīvo enerģiju.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment