Vanga ir pareģojusi sliktas ziņas par jauno prezidentu Trampu – atklāts arī, kas draud Eiropai

1

Tas ir atkarīgs no katra paša – ticēt zīlniekiem vai nē, tomēr šis pat tiem, kuri mistiskām lietām netic, varētu šķist interesanti.

Grūti ir nenoticēt kādam, kurš 85% gadījumu ir pareizi paredzējis, kas notiks nākotnē – un tā ir gaišreģe Vanga. Viņa bija pareģojusi 11.septembra teroraktu, Brexit un pat Islāma valsts izraisītos notikumus.

Tici tam vai nē, bet viņas pareģojumi par tagadējo ASV prezidentu, ir diezgan interesanti un, iespējams, ka tiem pat var noticēt.

Lasi vēl: FOTO: Māja, kādā Obamu ģimene ievāksies pēc prezidentūras, liek ieplest acis visiem skatītājiem

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko bija pareģojusi Vanga!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">enaze</cite>

    INTERESANTI…ja 2016. gada visu noslaucis no zemes virsas, tad kada vel Ķīna 2018. gadā līdere?! Kaut gan…tie jau vairojas kā laputis. Varbut pietiks ar 4 pari plaikušajiem, lai 2 gadu laikā būtu vesela nācija, kurai līderot?!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Tikai nevajag Vangai pierakstīt to ,ko viņa nekad nav teikusi.ja nekļūdos ,tad viņa teica ,ka tieši 40.ASV prezidents arī būs pēdējais–un tas ir Obama.
    Līdz Trampa kļūšanai par ASV prezidentu vēl paies laiks.Oficiālais datums iebraukšanai baltajā namā uz balta zirga ir tika9i 20 .janvāris.Un par cik jeņķi ir ar pieredzi prezidentu slepkavošanā ,tad var būt vēl visādi.

  • <cite class="fn">Corbie</cite>

    visi tie paregojumi ir mediju marketinga triks… nekas nekad netika paregots, kaapec? jo pirms tam nekadi paregojumi nekad netika uzpeldejushi, viss nezkapec uzpeld tad kad noticis… ja ir kadi paregojumi, luudzu, veelos redzeet tos tagad, jabeidz visa shii mazhoshanaas ar paregojumu bushanaam kad kkas noticis jau, ja nav realu faktu ka maz tads paregojums bijis.

    • <cite class="fn">Kate</cite>

      Vangas paregojumi nav nekads noslepums. Ievadi google un izlasi visus vinas paregojumus pa gadiem. Ka krit uz nerviem cilveki kuri nezin bet tikai muld

      • <cite class="fn">Janis</cite>

        Tu pati visiem besi ara ja esi tik maza un naiva ka pat nezini ka sai informatikas laikmeta interneta var sarakstit jebko. Un kapec gan nerakstit ja ir tadi mulki kas tices.

      • <cite class="fn">Zardele</cite>

        He he besī ārā ka cilvēki google pieņēm par absolūto patiesību. Tas sen jau nav nopietni. Krievi pie šī jau sen piestrādājuši. Pec Vangas teiktā Krievija esot vienīgā šķīstā valsts un tur būs mūžīgais uzplaukums. … Ko tur vel piebilst.

  • <cite class="fn">Eva</cite>

    Žurnaļugas, jūs liekat vienreiz mierā mirušu cilvēku! Kādēļ tādas Vangas nepieminēja vairākus gadus atpakaļ, laikam jums liek rakstīt te dumjības, lai novērstu cilvēku interesi par to kas notiek valdībā ar nodokļu maksātāju naudas izšķērdēšanu.

    • <cite class="fn">Anonīms</cite>

      Pilnigi piekritu.Kadel par Vangas paregojumiem neraksta pirms tas ir noticis,bet gan pec notikusa.Vai vinai maz bija sajega par organu klonesanu?Cik var rakstit visadus murgus.Vai tie zurnalugas tiesam doma,ka mes esam debili?

      • <cite class="fn">Kate</cite>

        Tu esi debils. Sakuma vienkarsi ievadi google un uzlasi visus paregojumus kas bija publiceti jau daudz gadu ieprieks. Un tad muldi ka kads mana. Tikai muldet ari mak neko vairak

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vangu piemin bieži,,,,,pagājušajā gadā vēl par viņu demonstrēja filmu seriālu uz patiesiem notikumiem…..

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Vanga jau sen ir zinàma,,,,,kam bija interese,tas varèja daudz uzzinàt par vińas paregojumiem,,,bet ir tàdi,”kuri tikko no olas izškìlušies”

  • <cite class="fn">Nunu...</cite>

    Jūsu VisuDārgā Vanga pareģoja arī to, ka Obama būs ASV PĒDĒJAIS prezidents, bet re nu…ir arī Tramps…

  • <cite class="fn">redvins</cite>

    Ko spriežat, vai nesaprotat, ka esat (esam) jau beigti un ko tādiem var padarīt ķīnieši…
    Предсказания Ванги [http://www.osetini.com/view_post.php?id=72]
    Опубликованы самые полные предсказания знаменитой прорицательницы прошлого века
    2008 – покушение на четырех глав правительств. Конфликт в Индостане. Это явится одной из причин третьей мировой войны.
    2010 – начало третьей мировой войны. Война начнется в ноябре 2010 года и окончится в октябре 2014 года. Начнется, как обычная, затем будет применено сначала ядерное оружие, потом химическое оружие.
    2011 – в результате выпадения радиоактивных осадков в Северном полушарии не останется ни животных, ни растительности. Затем мусульмане начнут химическую войну против оставшихся в живых европейцев.
    2014 – большинство людей будет страдать гнойниками, раком кожи и другими кожными заболеваниями (следствие химической войны).
    2016 – Европа почти безлюдна.
    2018 – новой мировой державой становится Китай. Развивающиеся страны превращаются из эксплуатируемых в эксплуататоров.

  • <cite class="fn">Commando</cite>

    Pilnīgs sūds!
    Vanga ir tīrākais krievu valdības pasūtījuma projekts, kā izskrūvēt skrūvītes saviem cilvēkiem un veicināt savu propagandu. Šādus līdzīgus viņas rakstus esmu jau sen atpakaļ salasījies, un ticiet vai nē, no tiem gandrīz neviens nav piepildījies. Vienīgais, kas it kā ir trāpīts desmitniekā ir fakti, kas aprakstīti jau no visiem zināmas vēstures. Tādus pareģojumus es arī varu cept katru dienu. Nav taču grūti šodien aprakstīt pagātni un teikt “redziet, es 50 gadus atpakaļ to biju pareģojis”. Tikai kā lai tam notic?! 😀 …Es taču neesmu nekas, salīdzinot ar Vangu, kura ar specdienestu palīdzību ir visu laiku reklamēta tautā kā ūber-gaišreģis. Diemžēl ticamību šeit pilnībā sagrauj tas fakts, ka tāda “zvaigzne”, kura runā par svarīgākajām pasaules izmaiņā, un nav neviena oriģinālā video vai audio ieraksta ar Vangas vārdiem!!! Viņa taču dzīvoja tehnoloģiju laikmetā. Nofilmēt Vangu sveicināmies ar cilvēkiem varēja, bet nofilmēt viņas pareģojumu nevienam neienāca prātā. Kaut kā absurdi izklausās. Mūsdienās Vanga tiek izmantota tīri kā reklāmas tēls, lai katrs otrais politiskais oligarhs varētu propagandēt savus mērķus ar aktieru un ierunātāju palīdzību.

    Tā piemēram nav piepildījies Vangas pareģojums par 2014.gada atomkaru, kas iznīcinās Eiropu, nav piepildījies 2014.-2015.gadā melnādaino pilnīga okupācija Eiropā, kam bija jāatnes Eiropai nāvējošas jaunas slimības, nav notikuši ķīmisko ieroču pielietošana Eiropā utt., un nav arī piepildījies pareģojums, ka 2016.gadā notiks oficiāla tikšanās ar citplanētiešiem, kas būtiski izmainīs priekšstatus par Dievu u.tml. Es tā gaidīju NLO. 😀 …būtu vismaz kaut kāda laba ziņa.

    • <cite class="fn">Commando</cite>

      Starp citu, Vanga bija pareģojusi arī ka Romas pāvest būs pēdējais kaut kādā 2013.gadā (precīzi vairs neatceros), taču re …bija tomēr iecelts arī nākamais. Tas pats attiecas uz ASV prezidentu un citiem it kā pēdējiem. 😀 Vangas pareģojumi dīvainā kārtā visu pasauli noniecina, bet Krievijas impēriju izliek kā diženāko jau tuvākajā nākotnē. Un tā viss labākais grozās tik ap Krieviju, bet visi pārējie lai baidās, kaut arī reālie fakti liecina par pretējo. 😀 Es domāju tā ir pirmsnāves agonija Krievijai, kura cer noturēties pie dzīvības uz lētticīgo Krievijas pilsoņu rēķina. Protams, ir ļoti skumji apzināties, ka krievu nācija ir tuvu pilnīgai iznīcībai, tāpēc tīri psiholoģiski gribas pieķerties pie pēdējā salmiņa. Un šķiet viņiem tas labi arī izdodas.

  • <cite class="fn">mhm</cite>

    Tramps kāps tronī tikai janvārī 2017g. tad nu redzēsim būs, vai nebūs 45. prezidents Amerikai.

  • <cite class="fn">Linda</cite>

    Ziema, izskatās, atnākusi uz palikšanu. Ziemas drēbes sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini darboties – reģistrējies, paņem savu Džekpotu un piepildi savas dziļākās vēlmes: http://ej.uz/777dzekpots

    • <cite class="fn">MINKA</cite>

      MANA DZILAAKAA VEELEESANAAS IR-IEBAAZ TO SAVU GALVINU KAADAA PAKALAA,NEGRIBU UZ SILTAJAAM ZEMEEM UN PIETIEK MAN AR 1 MILJONU !

  • <cite class="fn">ms</cite>

    Vecene no miroņiem cēlusies,vai?

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    PILNĪGS SŪDS! NĒĢERIS BŪŠOT PĒDĒJAIS PREZIDENTS, BET TAGAD IR TRAMPS IEVĒLĒTS – TĀTAD FUFELIS. LĪDZ EIROPAS IZNĪCINĀŠANAI PALICIS MĒNESIS – TĀTAD ARĪ TAS IR FUFELIS!!!

    • <cite class="fn">Uno</cite>

      Ja kas tic lai tic. Nu mulkibaam es ar neticu. Pieradijumi ka daudzie paravietojumi nav piepildijusies un daudzi tiek pateikti peec notikumiem.

  • <cite class="fn">M.</cite>

    Kā komunismas var atgriezties, ja nekad nav bijis?

  • <cite class="fn">Es</cite>

    Galvenais, tieši nesen lasīju ka Vanga pareģoja ka ASV prezidente būs Klintone. Speciāli gaidīju šīs vēlēšanas, lai pārliecinātos 😀 tagad jau lasu ka paredzēja Trampu. Nu sviests

  • <cite class="fn">Inča</cite>

    Es tam neticu. 2016 gads ir tagad drīz sagaidīsim 2017 gadu. Pareğotāja Vanga ir kļūdijusies.

  • <cite class="fn">valdis</cite>

    vanga vanga dd smiiekli,, padomju laikos bija zurnals dadzis ar savu rubriku– UN TAD PIENACA KINDZULIS UN TEICA nu te ja kaut kas pasaulee noticis kaads idiots uzraksta — vanga pareggojusi jau sen — smiekli naak no cilveeku letticiibas dd

  • <cite class="fn">Shhh shhhh</cite>

    Nu ta ka izpleneja maiju kalendars kurs bija solijis pasaules galu 2012 tad sakusi veidot jaunas un jaunas versijas par to kur ka un kad bus pasaules gals. Pasreiz istais modes kliedziens ir Vanga ar saviem pravietojumiem un aitu bars ari naivi tic un gaida dizenas beigas bet aizmirst ka pirms vinas bija maiji un nostradamus kuri bija viedaki un biezi vien tuvak patiesibai trapija bet ari saja jautajuma kludijas.

  • <cite class="fn">xyz</cite>

    Kaarteejie murgi a la Vanga.
    Kaadaa valjsirdiibas briidi Vanga man ausii iechuksteeja, ka cilveeki lidos uz Veneeru, un uz zemeslodi atvediis drausmiigas liidz shim nepaziistamas veneeriskas slimiibas ar kuraam aarsti un zinaatnieki bez veeraa njemamiem panaakumiem ciiniisies daudzaas paaudzees, ha ha ha. Izdziivos tikai tie, kas sapaarosies ar visizturiigaakajiem dziivniekiem – zhurkaam, hi hi hi un ha ha ha.

  • <cite class="fn">Yo</cite>

    2016. gadā Eiropa pārstāšot eksistēt, jo to no zemes virsas noslaucīs ķīmiskie ieroči
    2076. gadā Eiropā un citviet pasaulē atgriezīsies komunisms.

    Vai es esmu vienīgais, kuram šķiet ka kautkas tur neskan kopā?

  • <cite class="fn">MārisM</cite>

    “Tomēr tas nav viss. 2016. gadā Eiropa pārstāšot eksistēt, jo to no zemes virsas noslaucīs ķīmiskie ieroči – viss, kas paliks pāri, būs tukša zeme bez dzīvības pazīmēm.”

    Smieklīgi ! Es domāju, ka viena ar pus mēneša laikā neviens ķīmiskos ieročus nepielietos, jo var teikt, ka tūlīt būs 2017. gads.
    Un teikts, ka 2016 gadā Eiropa pārstāšot eksistēt, varbūt labāk gaidām ziemassvētkus un jauno gadu nevis iedziļināsimies šādos rakstos.

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Sasodītās reklāmas ,man interesē raksts bet nevaru atrast kā pāršķirt uz lapu nr.2
    ,kretīnisms neciesams…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    …tā poga speciāli tā noslēpta lai nevar atrast,f@#k,neciešu tādu i net adminu agresīvo marketingu….damn…

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Pfff.,pilnīgi pārlabots raksts un gada skaitļi vispār puse neatbilst parrizajiem.
    Secināt,ka šī lapa ur būvēta uz nepatirsiem rakstiem un muļķībām.

  • <cite class="fn">esss</cite>

    KATRS TULKO ,KA PASAM IZDEVIGI.MURGS.KAD TOS MESLUS BEIGS PUBLICET.

  • <cite class="fn">Jānis</cite>

    ko jūs vecus postus te turat?tagad ir 2020. gads eiropu pārņemis korona vīruss. vai tas noslaucīs eiropas iedžīvotājus no zemes virsas to džīvosim redzēsim. āfrika džīvo cepuri kuldaam nigerija tik 2 uz miljoniem piem

Leave a Comment