Vanga uzskatīja, ka tikai šīs divas zvaigžņu zīmes ir eņģeļi, kas iemiesojušies cilvēka ķermenī

Balstoties uz informāciju, kas atspoguļota publicētajās grāmatās par Vangu, gaišreģe nekad nenosauca konkrētas zvaigžņu zīmes. Viņa arī neminēja astroloģiju vai zvaigžņu zinātni…

 

Tomēr savos pareģojumos Vanga ne tikai paredzēja nākotnes notikumus, bet arī runāja par to, kas sagaida cilvēkus, aprakstot viņu uzvedību un rakstura iezīmes. Viņas sniegtais cilvēku raksturojums bieži vien precīzi sakrīt ar dažādu zvaigžņu zīmju aprakstiem.

Gaišreģe skaidri norādīja uz cilvēkiem, kas atbilst Svaru zīmei, uzsverot, ka lielākoties viņiem piemīt tīra un eņģeļiem līdzīga dvēsele.

Svari

Pamatojoties uz Vangas vārdiem un Svaru zīmes īpašībām, varam secināt, ka Svaru tieksme pēc līdzsvara dzīvē nenozīmē, ka viņi ir aprēķinātāji vai aukstasinīgi.

Svari tiek uzskatīti par taisnīgiem, diplomātiskiem un mērķtiecīgiem cilvēkiem. Pirms lēmuma pieņemšanas viņi rūpīgi apsver visus argumentus, lai nodrošinātu godīgu un līdzsvarotu iznākumu.

Svariem patīk saskarsme ar cilvēkiem un viņi bieži ir populāri savā sociālajā lokā, jo viņi prot klausīties un saprast citus.

Tie ir mīlestības un harmonijas meklētāji, tāpēc bieži cenšas izvairīties no konfliktiem, dodot priekšroku kompromisam.

Svaru zīmes pārstāvjiem ir izsmalcināta estētiskā izjūta, un viņi novērtē skaistumu gan mākslā, gan ikdienas dzīvē.

Svari mēdz būt svārstīgi un nenoteikti, jo viņiem bieži ir grūti pieņemt lēmumus.

 

Viņi ir gatavi bez atlīdzības uzņemties citu cilvēku problēmas, pat tērējot savu enerģiju citiem pilnīgi nezināmiem cilvēkiem. Ļoti svarīgi ir tas, ka Svari pat nedomā par personīgu labumu vai ieguvumu no šāda veida darbībām.

Svariem ir spēcīga vēlme pēc partnerattiecībām, un viņi bieži ir ļoti lojāli un veltīti saviem partneriem. Viņi cenšas sasniegt līdzsvaru un harmoniju savās attiecībās, cerot, ka viņu partneri dalīsies šajās vērtībās.

Svari, pateicoties savai spējai saprast un ņemt vērā dažādus viedokļus, bieži izceļas tādās jomās kā tieslietas, diplomātija, māksla un dizains. Viņi priecājas strādāt komandā un ir veiksmīgi sarunu veidotāji.

Kopumā Svari ir sociāli orientēti, taisnīgi un meklē harmoniju. Viņiem ir dabiska spēja saprast un novērtēt abas konflikta puses, kā arī attīstīta estētiskā izjūta.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu otru zīmi

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment