Uztiniet garāku diegu, ar kuru vajadzētu pietikt 40 valdziņu izšūšanai. Ņemiet visparastāko, dabīgo diegu. Vēlams, jūsu iecienītākajā krāsā.
➰ ievērot diegu adatā palūdziet Visumam palīdzību, izrunājiet savu vēlēšanos un izdariet pirmo valdziņu.
➰Iglu piestiprini pie auduma un atliksi savu maģisko adatu darbu uz rītdienu.
➰Nākamajā dienā – otro valdziņu, tad – trešo, izvietojot tos vienmērīgā ceļā. Un tā 40 dienas pēc kārtas.
➰ Ar pēdējo valdziņu 4 reizes izsakiet vēlējumu un sasieniet mezglu.
Viens mazs, bet ļoti svarīgs papildinājums: ja diegs pēkšņi beigsies agrāk, jūs nevarēsiet paņemt jaunu, un jums nāksies pārtraukt burvju adīšanu.
Taču nekādā gadījumā neapvainojiet, tas ir tikai iemesls vēlreiz pārdomāt: vai tas tiešām ir tas, kas jums nepieciešams, papildināt detaļas un nianses. Jūs taču zināt, ka, jo precīzāks būs mērķis, jo vieglāk Visumam būs to piepildīt. Vai arī, iespējams, jūs pat varat vēlēties kaut ko pavisam citu.
Sagaidiet nākamo augošo Mēnesi (enerģētiski labvēlīgākās ir 7, 10, 11, 12 un 14 Mēness dienas) un sāciet burvestību no jauna.
Lasi vēl: Kaimiņš man atklāja noslēpumu, kā ātri atbrīvoties no zāles starp dārza flīzēm, tagad es daru tikai to.
Un nav svarīgi, kā mani mīļie skeptiķi tagad smīkņā, sakot, ka nav nekādas maģijas, bet tikai pašiedarbība. Bet tas darbojas. Pēc 40 dienām, plus mīnus 40, iecerētais piepildās. Tas ir pārbaudīts ne vienu reizi vien!
Tevi noteikti interesēs
- Primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins atkal pārceļas: iegādājušies vēl vienu jaunu villu – zināms, kur viņi tagad dzīvos
- Iekš “SEB banka”, “Citadele” un ”Swedbank” no 2026.gada gaidāmas vērienīgas pārmaiņas: ”Tas ir pieņemts”
- “Tu taču visu dienu mājās sēdi!”: uzskata mana vīramāte un biju spiesta “skaidroties”, kāpēc katru dienu nevāru Edgaram boršču
- Ja tavā priekšā apstājas automašīna ar ieslēgtām tālās gaismas lukturiem – nekavējoties brauciet prom
- Jau trīs gadus strādāju par biroja apkopēju, un vairs nevaru slēpt, kas tur notiek: ”Viņi ir traki”
- Nopirku produktus uz mēnesi, bet pēc nedēļas pusi izmetu – šefpavārs atklāj kādus produktus labāk nepirkt








