Vārītu gaļu lieku pudelē un sanāk lieliska gaļa. Dalos ar recepti

Vārīta cūkgaļa ir garšīgs un mājās sagatavots ēdiens, kas var būt dažādu ēdienkarti daļa visā pasaulē. Tā ir pagatavota no cūkgaļas gabaliem, kas vārīti ūdenī vai buljonā līdz tie kļūst mīksti un viegli sakožami.

Šis process var aizņemt dažas stundas, atkarībā no gaļas gabalu lieluma un cietības.

Vārītā cūkgaļa var būt gan pamatēdiens, gan sastāvdaļa citos ēdienos, piemēram, zupās, mērcēs vai sviestā pagatavotās gaļas ēdienos.

Bieži to pasniedz kopā ar dārzeņiem, kartupeļiem un citiem piedevām, kas padara to par siltu un mājīgu maltīti. Vārītā cūkgaļa ir garšīga, mīksta un bagāta ar gaļas garšu.

Šis ēdiens ir iecienīts daudzās valstīs un kultūrās, un tā gatavošanas metodes var atšķirties atkarībā no reģiona. Tas ir arī populārs svētku un īpašu gadījumu ēdiens daudzviet pasaulē.

Vārītā cūkgaļa ir daudzpusīgs ēdiens, kas var būt silti sveicinājums aukstajā ziemas dienā vai jebkura cita gada laikā, un tas ir iecienīts daudzu cilvēku vidū ar savu vienkāršo, bet bagāto garšu.

Ielieku gaļu pudelē un rezultātā saņemam 145 grami lielisku desu! Dabīgu, bez piedevām un krāsvielām. Tā ir gan ekonomiska, gan garšīga desu alternatīva. Recepte ir tik vienkārša, ka vienkāršākas grilētu desu receptes vienkārši nav. Šo ēdienu varat pagatavot jebkurā svinēšanu gadījumā, jo tas izskatās lieliski uz galda un ir ne tikai garšīgs, bet arī veselīgs.

 

Sastāvdaļas

Cūkgaļas ciskas -2 gab. (1,8 kg)
Sāls – 2 ēd.k.
Melnie piparu graudi -10-15 gab.
Krāsainie pipari -5 gab.
Lauru lapa -2 gab.
Sīpols -1 gab.
Ķiploki – 6-10 daivas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment