Vāru burkānus kopā ar āboliem un atklāju neparastu garšu kombināciju

Lūk, dabīgas ābolu un burkānu sulas recepte, kas ir ideāli piemērota gan tūlītējai lietošanai, gan uzglabāšanai ziemā. Šis dzēriens ir nesalīdzināmi labāks par veikalā pirktajām sulām un noteikti iepriecinās jūs ar savu garšu!

Sastāvdaļas:

1 kg burkānu;

500 g ābolu;

Cukurs (pēc garšas);

1 tējkarote citronskābes.

Pagatavošanas gaita:

Ābolus sagrieziet daiviņās un burkānus – biezos gabaliņos. Ievietojiet augļus un dārzeņus 2,5 litru katlā. Pievienojiet 200 g cukura un labi samaisiet.

Novietojiet katlu uz vidējas uguns, vāriet ar vāku 40 minūtes, līdz burkāni ir mīksti. Pēc vārīšanas pievienojiet nedaudz citronskābes.

Visas vārītās sastāvdaļas sasmalciniet līdz viendabīgam stāvoklim, izmantojot iegremdējamo blenderi.

Tagad sula ir gatava dzeršanai! Ielejiet to savā iecienītākajā glāzē un izbaudiet svaigo garšu!

Ja vēlaties šo sulu saglabāt ziemai, karstu salejiet sterilizētās burkās.

Novēlam jums jauki pavadīt laiku kopā ar saviem mīļajiem, baudot šo brīnišķīgo dzērienu!

Ja jums noderēja šī recepte, atzīmējiet rakstu ar “patīk” un dalieties sociālajos tīklos. Novērtēsim arī jūsu komentārus!