Lai arī vasara jau tuvojas noslēgumam, nav par vēlu pamēģināt jaunus, un svaigus salātus, kas atstās atspirdzinošu sajūtu.
Viena no pamata sastāvdaļām ir krabju nūjiņas. Krabju nūjiņām ir maiga, viegli saldena garša, kas labi sader ar dažādiem citiem salātu komponentiem. Tās nepārspēj citu sastāvdaļu garšas, bet papildina tās, radot harmonisku un patīkamu ēdiena buķeti.
Lasi arī: Kā pareizi mazgāt kreklus: profesionāļu padomi
Es šajos salātos neizmantoju majonēzi, un iemesli tam ir vairāki. Majonēze ir ļoti kalorijām bagāts produkts ar augstu tauku saturu. Liela tās daudzuma lietošana salātos var ievērojami palielināt ēdiena kaloriju vērtību, kas var būt nevēlami, ja cenšaties ievērot sabalansētu diētu.
Majonēze var būt ļoti smaga un pārspēt citu sastāvdaļu garšas, padarot salātus mazāk svaigus un smagnējus. Dažkārt majonēze nomāc dabisko dārzeņu, augļu vai zaļumu garšu.
Manuprāt mans risinājums ir daudz labāks.
Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās.
Pagatavošana:
Sagriež krabju nūjiņas.
Sagriežam gurķus strēmelītēs.
Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk