Zaļumus sakapājam, man šodien ir dilles.
Visas sagatavotās sastāvdaļas pārnesam kopējā salātu bļodā.
Skābā krējumam pievieno sasmalcinātu ķiploku, sāli un piparus pēc garšas, sinepju pupiņas un nedaudz augu eļļas.
Kārtīgi samaisa un salātus iejauc ar iegūto mērci.
Tas ir viss, tas ir gatavs, jūs varat to pasniegt galdā.
Sastāvdaļas:
krabju nūjiņas – 200 g,
gurķi – 200 g,
dilles – pēc garšas,
skābais krējums – 4 ēd.k. karotes,
sāls, pipari – pēc garšas,
ķiploki – 2-3 daiviņas,
graudu sinepes – 1 ēd.k.
augu eļļa – 1-2 ēd.k.
Krabju nūjiņas satur olbaltumvielas, kas padara salātus barojošākus. Lai gan tās nav tik bagātas ar uzturvielām kā svaigas zivis, tās joprojām ir laba alternatīva, īpaši viegliem un zemu kaloriju ēdieniem.
Salāti izrādās sulīgi un ļoti garšīgi. Priecāšos, ja arī jums patiks!
Tevi noteikti interesēs
- Nolēmām uz pāris dienām aizbraukt uz Liepāju pie brāļa, bet viņa sieva mums izrakstīja rēķinu par ēšanu un dzīvošanuby Rinalds Bergmanis
- “Vai tik šis nav tas ļaunais?”: latviešu biologs skaidro, kā atpazīt “spāņus” no citiem gliemežiem un nenodarīt skādi vietējai mikrofloraiby Laura Andersone
- Kādus cilvēkus nekad nevajadzētu žēlot – nedariet to, citādi situāciju padarīsiet vēl sliktākuby Sandra Vīgante