Vatikāns paziņo kaut ko šokējošu saistībā ar citplanētiešiem

Izrādās, ka vatikāna astronomi ir pārliecināti – citplanētieši pastāv.  Vatikāna observatorijas astronomi, kas jau kopš 1582. gada ir pētījuši debesis, saka, ka jaunu Zemei līdzīgu planētu atklāšana ir stiprinājusi viņu ticību tam, ka uz citam planētām arī pastāv dzīvība.

Par spīti tam, viņi atzina, ka ja arī visumā pastāv inteliģentas būtnes, diez vai tām tika nosūtīts vēl viens Jēzus, lai tos glābtu.

Tēvs Hosē Funes, Vatikāna observatorijas direktors saka, ka visticamāk mēs nekad nesatiksim citas civilizācijas.

Viņš saka: „Iespējams, ka tur ir dzīvība, iespējams, ka tā ir saprātīga… Tomēr šaubos, ka mēs kādreiz satiksim Spoka kungu.”

„Saprātīgu būtņu uziešana nenozīmē, ka pastāv vēl viens Jēzus. Dieva dēla reinkarnācija ir unikāls notikums pasaules un kosmosa vēsturē.”

Tā nav pirmā reize, kad Tēvs Funes runā par citplanētiešiem. 2008. gadā viņš atzina, ka ārpus zemes dzīvības eksistēšana neapšauba Katolisko doktrīnu vai bībeli.

Mākslinieka vīzija par to, kā varētu izskatīties planēta Kepler - 452b
Mākslinieka vīzija par to, kā varētu izskatīties planēta Kepler – 452b

Tēvs Funes zemei līdzīgās planētas, Kepler-452, atklāšanu nosauca par „lieliskām ziņām”.

Viņš saka: „Bībele nav zinātniska grāmata. Ja mēs bībelē meklējam atbildes uz zinātniskiem jautājumiem, mēs smagi kļūdāmies.”

Pagājušajā gadā, pāvests Francisks atklāja, ka tic zinātniskajai „lielā sprādziena” teorijai, tomēr, viņš uzskata, ka tā bija daļa no Dieva plāna.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment