Veca čigāniete iemācija man gatavot fantastiskas kotletītes: noslēpums tikai vienā sastāvdaļā

Kotletes ir populārs ēdiens daudzās kultūrās, kuras parasti tiek gatavotas no maltas gaļas un citām sastāvdaļām. Šis ēdiens bieži ir iemīļots gan bērniem, gan pieaugušajiem, un to var pagatavot dažādos veidos, pielāgojot garšu un tekstūru pēc gaumēm un tradīcijām.

Parasti kotletes tiek veidotas, sajaucot maltu gaļu ar sīpoliem, ķiplokiem, olām un citiem garšvielu bagātinātājiem. Kotletes parasti tiek ceptas pannā vai cepeškrāsnī, veidojot garšīgu un mīkstu maluma konsistenci.

Šis vienkāršais, bet baudāmais ēdiens ir ieguvis popularitāti visā pasaulē un bieži tiek piedāvāts ar dažādām garnitūrām un mērcēm, piešķirot tam daudzveidīgu garšas pieredzi.

Ilgu laiku es gatavoju kotletes kā parasti, veidojot malumu no gaļas, sīlpoliem un ķiplokiem, un cepot tos pannā vai cepeškrāsnī.

Tomēr vienu dienu no kādas čigānietes uzzināju, ka, pievienojot gaļai tikai vienu sastāvdaļu, var radīt ēdienu, kas ir tik neaprakstāmi fantastisks, tik garšīgs, ka pilnīgi neiespējami ir no tām kotletēm atturēties.

Recepte ar noslēpumu:

*aptuveni 700g svaigas maltās gaļas
*pusrika maizes
*glāze piena
*sīpols
*pāris ķiploku daiviņas
*augu eļļa cepšanai
*sāls un pipari pēc garšas

Lasi arī: Draudzene no Lietuvas atklāj, kā pareizi gatavot kartupeļu cepelīnus ar malto gaļu. Ģimene ēda kā traka

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment