Šīs kotletes pagatavo kā parasti. Maizi ieliek pienā, atstāj mērcēties un smalki sagriež šipolus, ķiplokus izpresē caur sīpolu presi. Pēcāk visas sastāvdaļas labi samaisa.
Un šeit uz skatuves parādās slepenā sastāvdaļa, proti, divi vidēja izmēra tomāti. Tie ir jānomazgā, jānoplaucē ar verdošu ūdeni un pēc tam sasmalcina blenderī, pievienojot tiem sasmalcinātus zaļumus.
Tad biezeni pievieno maltajai gaļai, sasāla, sapiparo un samaisa un tad kotletes cep kā parasti.
Lasi arī: Draudzene no Lietuvas atklāj, kā pareizi gatavot kartupeļu cepelīnus ar malto gaļu. Ģimene ēda kā traka
Rezultātā mēs iegūstam lielisku, sulīgu ēdienu ar patīkamu garšu! Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Tikai kāzu dienā dēls saņēma vēstuli no bijušās draudzenes. Pēc tās izlasīšanas viņš pārtrauca kāzasby Rinalds Bergmanis
- VID pavisam drīz sazināsies ar iedzīvotājiem, kuru konta apgrozījums pārsniedz šo robežuby Sandra Ločmele
- Uzkoda, kas pazudīs no jebkura ballītes galda – panēti sīpoliby Anete Vītola