Vecmāmiņai un viņas mazbērnam uzdod vienu jautājumu; mazbērna atbilde ir briesmīga!

kidsg-700x366

Laiki un paaudzes mainās; ja tu pajautātu savai vecmāmiņai kādu jautājumu, viņas atbilde, ļoti iespējams, atšķirtos no tavām domām. 

Bet dažreiz, vērojot mūsdienu bērnus, sāk likties, ka ar katru paaudzi mēs arvien regresējam.

Trijām paaudzēm tika uzdots viens un tas pats jautājums, bet jaunāko paaudžu pārstāvju atbildes ir ļoti satraucošas. Uzmanies, lai arī tavi bērni nekļūst tādi!

Lai uzzinātu visu stāstu, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">arnolds</cite>

    Nekas briesmigs. Ta mes jaunos audzinam. Atsvesinas no parejas pasaules. Iesim boja tapat

  • <cite class="fn">Zane</cite>

    Ziema kā nenāk tā nenāk. Sezonai atbilstošs apģērbs sev un ģimenei, riepas un aukstumam piemērots akumulators mašīnai. Apkures rēķini. Glāze sildoša aromātiska konjaka vakarā, kad mierīgi apsēdies un atskaties uz aizejošajā dienā padarīto un plāno ziemas vidū uz nedēļu izrauties no ikdienas, lai dotos ceļojumā uz vietu, kur termometrs rāda +25. Skaista vīzija, piekrīti? Kas trūkst, lai tai ļautos? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Brīdī, kad sērfo uz veiksmes viļņa, neatslābsti, turpini kustēties uz priekšu. Nāc, reģistrējies no manas saites: https://goo.gl/3OxSEu  , saņem vienu biļeti par brīvu un piepildi savas dziļākās vēlmes jau šogad!

Leave a Comment