Pēc tam jums būs nepieciešama šampanieša pudele vai cita izturīga pudele ar biezu kaklu.
Tad rieksts uz pudeles jāuzliek tā, kā parādīts attēlā zemāk, t. i., vertikāli.
Rieksts jātur ar vienu roku, bet ar otru roku jāpaņem āmurs un ar to uzmanīgi jāsit pa riekstu, lai salauztu augšējo apvalku.
Rieksta apvalks saplaisās.
Pēc tam uzmanīgi noņemiet čaumalu. Tā kā rieksts ir nedaudz mitrs, tas nesadrups, bet paliks vesels.
Tad ir uzmanīgi jāizņem tā saucamais nodalījums, kas ir starp valrieksta daļām.
Pēc šādas sadalīšanas rieksts paliek vesels, skaists un nav sašķelts.
Tevi noteikti interesēs
- Bietes tagad tiek vārītas maisiņā; žēl, ka es par šo metodi nezināju agrāk – 25 minūtes un gatavasby Jeļena Kuzmenko
- Tele2 izplata svarīgu paziņojumu visiem, kuriem mājās ir viedtelevizori – nespiediet šo poguby Sandra Ločmele
- Kā atbrīvoties no smecernieka, pirms tas apēd pusi ražas – palīdzēs viens uzlējumsby Anete Vītola