Pēc tam jums būs nepieciešama šampanieša pudele vai cita izturīga pudele ar biezu kaklu.
Tad rieksts uz pudeles jāuzliek tā, kā parādīts attēlā zemāk, t. i., vertikāli.
Rieksts jātur ar vienu roku, bet ar otru roku jāpaņem āmurs un ar to uzmanīgi jāsit pa riekstu, lai salauztu augšējo apvalku.
Rieksta apvalks saplaisās.
Pēc tam uzmanīgi noņemiet čaumalu. Tā kā rieksts ir nedaudz mitrs, tas nesadrups, bet paliks vesels.
Tad ir uzmanīgi jāizņem tā saucamais nodalījums, kas ir starp valrieksta daļām.
Pēc šādas sadalīšanas rieksts paliek vesels, skaists un nav sašķelts.
Tevi noteikti interesēs
- Nedodiet atpakaļgaitā: šajā valstī ceļu likumsargi ievieš jaunu veidu, kā atņemt autovadītāja tiesībasby Sandra Vīgante
- Šī gada spilgtākais Supermēness, meteoru lietus, planētu “satikšanās”: 7 datumi oktobrī, kad debesīs varēs vērot unikālus skatusby Laura Andersone
- Dzīvosim kā ”saldētavā”: sinoptiķi ieskicē oktobra mēneša beigu prognoziby Sandra Vīgante