Pēc šī atklājuma es, protams, kļuvu par olu ekspertu. Tagad jebkuri salāti, pildītas olas, brokastis – tas viss kļuva daudz vieglāk. Un cik patīkami ir justies kā olu mizošanas meistaram, ja vēl vakar ar tām mocījies kā zēns ar kaklasaiti!
Nu, un vēl viens neliels bonuss: dzeramā soda palīdz izvairīties no tā nepatīkamā “pelēkā aplikuma” ap dzeltenumu, kas parādās, ja olas mazliet pārvārām. Tātad ne tikai vieglāk mizot, bet arī pašas olas izskatās skaistākas un apetītīgākas. Un tas ir svarīgi, jo mēs taču ēdam arī ar acīm, vai ne?
Tāpēc šeit ir vienkāršs, bet efektīvs padoms: kad vārāt olas, ūdenim pievienojiet šķipsniņu cepamās sodas un aizmirstiet par tīrīšanas mokām. Es personīgi tagad olas bez cepamās sodas vairs nevāru.
Lasi vēl: Kā zvaigznāju zīmes var kļūt bagātas 2025. gadā, izmantojot savas personīgās īpašības; eksperti ir snieguši personalizētus padomus ikvienam
Izmēģiniet un pārliecinieties paši – tas kļūs par jūsu un arī manu noslēpumu virtuvē!
Tevi noteikti interesēs
- “Mammai vajadzēja būt stingrākai!”: dziedātāja Samanta Tīna atzīstas, ka ir kāda lieta, ko viņa bērnībā nemācījās un tagad to nožēloby Laura Blūma
- Uzzināju, kāpēc mana 35 gadus vecā draudzene nevēlas bērnus – viņas stāsts lika man aizdomātiesby Rinalds Bergmanis
- Es jau vairākus gadus savā lauku mājā Valmierā karinu foliju uz saviem augļu kokiem – stāstu kāpēcby Sandra Ločmele