Vecmāmiņa palūdza, un es atšķīru slepenās pavārgrāmatas septīto lappusi un nolēmu pagatavot šo burvīgo ēdienu… Ideāla recepte!

Kad ierodās viesi – gribas pārsteigt viņus ar kādu gardu maltīti. Lūk, vienkārša un ātra pagatavošanas metode, kuru var izmantot, lai iepriecinātu jebkuru gardēdi!

 

Dažādi interesanti fakti

Pica ar kartupeļiem bieži tiek pagatavota ar vienkāršām garšām, lai izceltu kartupeļu un mīklas dabisko garšu.

Var pievienot dažādas garšvielas, piemēram, ķiploku pulveri, oregano vai papriku.

Svaigi garšaugi, piemēram, pētersīļi vai koriandrs, pievienoti pirms pasniegšanas, arī var uzlabot garšu un pievienot svaigumu.

Pica ar kartupeļiem ir salīdzinoši lēts ēdiens, jo nepieciešamās sastāvdaļas parasti ir pieejamas un nav dārgas.

Lai gan pica ar kartupeļiem nav tik izplatīta kā klasiskās picas versijas, tā iegūst arvien vairāk piekritēju visā pasaulē, pateicoties tās unikālajai garšai un vienkāršajai pagatavošanai. bagātinātu garšu, var pievienot

Šī pica ir bagāta ar ogļhidrātiem, nodrošinot daudz enerģijas.

Olīveļļa un siers piešķir veselīgus taukus un proteīnus.

 

Sastāvdaļas

silts piens 200 ml

sausais raugs 1 tējk.

cukurs 2 tējk.

sāls 1/2 tējk.

sviests 50 g

milti 300 gr

augu eļļa 2 ēd.k

kartupeļi 2

olas 2

desas 2

siers 100 gr

kečups 2 ēd.k

majonēze 50 gr

kaltēti zaļie sīpoli 1 ēd.k

Pagatavošana

Siltam pienam pievieno cukuru un raugu, visu samaisa, līdz tas pilnībā izšķīdis. Atstāj uz 10 minūtēm, lai raugs sāk gatavoties. Tad pievieno tam sāli, sviestu un miltus. Mīciet mīklu un atstājiet to, pārklātu ar salveti, siltā vietā uzsūkties.

Kamēr mīkla ceļas, gatavo pildījumu. Lai to izdarītu, kartupeļus nomizo un sagriež plānās šķēlēs, pievieno sāli un viegli apcep augu eļļā. Apceptajos kartupeļos iecilā 2 jēlas olas un pievieno ēdamkaroti zaļā sīpola. Desiņas sagriež ripiņās un sarīvē sieru.

Kad mīkla uzrūgusi, rokas iesmērē ar augu eļļu un kārtīgi samīca. Un gaidīsim, kad celsies otrreiz. Tad ņemam ārā, izrullējam un liekam cepamtraukā (es lieku uz pergamenta). Un mēs sākam taisīt savu picu. Pašu mīklu vajag ieziest ar kečupu, uzlikt kartupeļus un olas, tad desiņas.

Tad uzklājam majonēzes režģi un pārklājam ar rīvētu sieru.

Liek cepeškrāsnī 180C uz 30 minūtēm. Un tā tas izrādījās tik smaržīgs un skaists.

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment