Vēdiskā astroloģija: kāpēc naudai ģimenē jāglabājas pie sievas

Pie kā ģimenē jāglabājas naudai? Kam jākontrolē visi tēriņi? Visticamāk, attiecībā uz šo tēmu ikvienam cilvēkam būs savs argumentēts viedoklis.

Vēdiskā astroloģija apgalvo, ka, lai ģimene piedzīvotu uzplaukumu, ļoti svarīgi, lai nauda, kuru nopelnījis vīrietis, atrastos sievas rīcībā. Kāpēc tieši sievas, un kā tas palīdz uzlabot visas ģimenes labklājību?

Pieci iemesli, kāpēc atdot naudu sievietei

Saskaņā ar vēdisko astroloģiju, sieva ir pārpilnības un labklājības dievietes Lakšmi izpausme. Tāpēc, lai visa pārpilnība un labklājība, ko sasniedz vīrietis, ir viņa dievietes rokās!

Vēl senatnē gudrie pamanīja: kad cilvēkam pieder nauda, ​​viņš par to daudz domā, un tas viņam liedz nopelnīt. Vīriešiem ir vajadzīga gaiša galva, skaidrs prāts un tīra domāšana, nevis naudas apmākts prāts.

Kad vīrietis pārvalda naudu, viņa sieva, nezinot par naudas summu, vēlas, lai viņš priekš viņas tērē vairāk naudas. Neko nesaņemot, viņa uzskata, ka viņas vīrs ir skops un mantkārīgs. Kad ģimenes budžets nonāk sievietes rokās, tad ģimenē sākas īsta kārtība un saprātīgi uzkrājumi, jo sieva psiholoģiski vairs nevar atļauties neko lieku, jo viņai ir uzdots glabāt naudu un ar to rīkoties saprātīgi.

Sieviete ir pakļauta īpašai naudas piesaistes maģijai. Viņa prot pareizi rīkoties ar naudu enerģijas līmenī. Lielākā daļa sieviešu ir godīgākas un organizētākas nekā vīrieši, kas nozīmē, ka ģimenes budžetā vienmēr būs kārtība, un nauda to mīl.

Kad sieviete tērē naudu, viņa to dara tik dabiski! Tajā pašā laikā viņa kļūst laimīgāka un pārliecinātāka par sevi, padarot laimīgu arī savu vīrieti.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment