Veikals “Rimi” publicē svarīgu ziņu, kas daudziem klientiem liek domāt, vai viņi turpinās iepirkties šajā veikalā

“Rimi” veikals nesen dalījās ar nozīmīgu informāciju, bet daudzi klienti, to izlasot, nolēma, ka turpmāk neiepirksies šajā veikalā.

 

Rimi izplatīšanas centrs Dreiliņos, kas tika izveidots 2003. gadā, ir vismodernākais uzņēmums Baltijas valstīs. Tā galvenais uzdevums ir nodrošināt svaigu produkcijas piegādi visiem Rimi Latvia veikaliem gan Rīgā, gan citos Latvijas reģionos.

 

Šī sadales kompleksa attīstībā, būvniecībā un iekārtošanā uzņēmums ir veicis ievērojamas investīcijas 13 miljonu latu apmērā. Šī centra izveide ir ievērojami atvieglojusi piegādātāju darbību un mazinājusi satiksmes sastrēgumus Rīgas centrā.

 

Izplatīšanas centrā, kas ietver iespaidīgus 28 000 kvadrātmetrus, darbojas apmēram 600 cilvēki. Katru mēnesi centrs pārvalda preču plūsmu, kas pārsniedz 30 000 tonnas.

“Nesen “Rimi” veikals publicēja ļoti detalizētu informāciju, tomēr, kad klienti to izlasīja, daudzi no viņiem komentēja, ka viņi noteikti izņems šo veikalu no savas iemīļoto veikalu saraksta. Šeit ir iemesls!”

 

Rimi Latvia pērn sasniedza apgrozījumu 1,028 miljardu eiro apmērā, kas ir 1,2% lielāks nekā iepriekšējā gadā, bet peļņa samazinājās par 25,2%, līdz 27,49 miljonu eiro apmērā.

 

“Iestāde ar nosaukumu ‘Rimi Latvia’ oficiāli tika dibināta janvāra mēnesī 1992. gadā, ar sākotnējo pamatkapitālu piecu miljonu eiro apmērā. Šīs iestādes ekskluzīvās īpašumtiesības pieder uzņēmumam ‘Rimi Baltic’, kas savukārt ir reģistrēts Zviedrijā.”

 

“Rimi” ir paziņojis, ka paaugstinās visu produktu cenas. Šī ziņa daudziem cilvēkiem nepatika, un viņi komentāros izteica, ka turpmāk uz šo veikalu neplāno doties iepirkties.

Vienlaikus Turlais skaidroja, ka pārtikas cenu atšķirības starp Baltijas valstīm tiek veicināti dažādos faktoros. Piemēram, šajā procesā ir svarīga nozīme nodokļu slogam, veikala krājumiem, produktu pieprasījumam un kaimiņvalstīm.

 

Ņemot par piemēru Lietuvu un Poliju, kur pievienotās vērtības nodokļa (PVN) likme daudzām pārtikas precēm ir noteikta uz nulles likmi.Viņš skaidro, ka viņi uz savu galvu preču cenas nepaaugstina.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment