Veiksmes horoskops 2024. gadam

SVARI (no 24. septembra līdz 23. oktobrim)

Karjera un finanses: Svariem veiksmīgākie karjeras mēneši ir janvāris, aprīlis un novembris. Finansiāli panākumi jāgaida februārī, maijā un septembrī. Skaitļi veiksmei ar naudu ir 8, 17, 26. Šie datumi ir vislabvēlīgākie lieliem izdevumiem, investīcijām un peļņas gūšanai.

Personīgā dzīve: Attiecībās Svariem veiksies vasaras-rudens periodā no jūnija līdz oktobrim. Īpaši labs būs augusts un septembris – daudz romantisku tikšanos un aizraujošu piedzīvojumu! Visa gada garumā pievērsiet uzmanību skaitļiem 7, 16, 25 – šajās laimīgajās dienās iespējamas jaunas attiecības vai pavērsieni pašreizējā romantikā.

SKORPIONS (no 24. oktobra līdz 22. novembrim)

Karjera un finanses: Skorpioni panākumus karjerā sasniegs februārī, maijā un septembrī. Finanšu situācija uzlabosies janvārī, aprīlī un decembrī. Naudas lietās laimīgie skaitļi būs skaitļi 3, 11, 15, 29. Šie datumi jāizmanto investīcijām un investīcijām, lielākiem darījumiem, pirkumiem un iegādei.

Personīgā dzīve: mīlestībā un attiecībās Skorpionus gaida pārbaudījumi gada pirmajā pusē un prieki tuvāk ziemai. Romantiskākais mēnesis būs decembris – tieši tad iespēja satikt savu mīlestību ir liela! Pievērsiet uzmanību arī cipariem 5, 14, 23 – šajās dienās Amors dāsni dāvās jums uzmanību un kaisli.

STRĒLNIEKS (23. novembris–21. decembris)

Karjera un finanses: zvaigznes sola Strēlnieka karjeras izaugsmi 2024. gada februārī, jūnijā un oktobrī. Runājot par finansēm, jūs varat sagaidīt lielu veiksmi martā, aprīlī un augustā. Ienesīgie skaitļi būs 4, 9, 18, 27 – šie datumi ir ideāli piemēroti jūsu finansiālā stāvokļa uzlabošanai, veiksmīgiem darījumiem un izdevīgiem pirkumiem.

Personīgā dzīve: mīlestībā Strēlnieka laimīgie mēneši ir janvāris, maijs, novembris un decembris. Tieši šajos periodos pastāv liela iespēja attiecībās atrast mīlestību un stabilitāti. Un gada romantiskākie skaitļi būs 2, 11, 17 un 28 – atceries šos datumus randiņiem un laika pavadīšanai kopā ar mīļoto.

MEŽĀZIS (22. decembris–20. janvāris)

Karjera un finanses: Mežāži savus augstākos karjeras augstumus varēs sasniegt 2024. gada martā, maijā un oktobrī. Finanšu situācija uzlabosies janvārī, jūnijā un septembrī. Ienesīgie skaitļi būs 1, 8, 17, 25 – tieši šajās dienās labāk plānot lielus pirkumus, investēt un riskēt.

Personīgā dzīve: Mīlestībā un attiecībās Mežāžiem būs interesants un notikumiem bagāts gads. Februāris, aprīlis un augusts būs īpaši veiksmīgi mēneši – daudz aizraujošu iepazīšanos un kaislīgu piedzīvojumu! Mīlestības un romantikas skaitļi ir 6, 15, 19 un 26. Atcerieties šos datumus un izmantojiet visas iespējas, ko liktenis jums dos.

ŪDENSVĪRS (no 21. janvāra līdz 19. februārim)

Karjera un finanses: Ūdensvīra karjerā pārmaiņas uz labo pusi gaidāmas aprīlī, jūlijā un novembrī. Finansiālā situācija nostabilizēsies janvārī un maijā, kā arī līdz gada beigām novembrī-decembrī. Laimīgie skaitļi naudas lietās būs 5, 14, 23 – plānojiet izdevīgus darījumus un svarīgus pirkumus šajos datumos.

Personīgā dzīve: Kas attiecas uz personiskajām attiecībām, tad Ūdensvīram pavasarī un īpaši rudenī veiksies mīlestībā – oktobris un novembris sagādās daudz priecīgu romantisku mirkļu! Visa gada garumā pievērsiet uzmanību skaitļiem 6, 9 un 22 – tās ir laimīgās dienas, kas radītas mīlestībai un kaislībai.

ZIVIS (20. februāris–20. marts)

Karjera un finanses: Zivju karjeras izredzes ievērojami uzlabosies februārī, aprīlī un septembrī. Finanšu situācija stabilizējas janvārī, martā un maijā. Naudas lietās ienesīgi skaitļi būs 3, 10, 28 – tie ir datumi, kas ir veiksmīgi lieliem pirkumiem, investīcijām un ienākumu gūšanai.

Lasi vēl: Izvēlieties vienu attēlu un uzziniet par tuvāko nākotni

Personīgā dzīve: Zivis visa gada garumā savās attiecībās piedzīvos daudzas pārmaiņas. Janvāris, jūnijs un decembris būs īpaši vētraini un rosīgi mēneši – kaislīgas iepazīšanās un piedzīvojumi garantēti! Pievērsiet uzmanību arī cipariem 7, 16 un 21 – šajās laimīgajās dienās pastāv liela iespējamība jaunai mīlestībai neprecētajiem un pavērsieniem pašreizējās attiecībās.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment