Veiksmīga flirta noslēpumi: 10 lietas, ko nekad nevajadzētu darīt

Flirts – komunikācijas veids, kura mērķis ir piesaistīt uzmanību un izraisīt simpātijas. Prasme flirtēt ir īsta māksla, jo šādas komunikācijas robeža ir ļoti smalka.

Psihoterapeite Natālija Garina nosauca 10 padomus, kas padarīs flirtu drošu un piemērotu.

Uzstājība

Flirtam jābūt vieglam un neuzbāzīgam. Ja kļūsiet pārāk uzstājīgs vai agresīvs, tas var radīt diskomfortu jūsu sarunu biedram. Pārmērīgs spiediens tikai atbaida un samazina jūsu izredzes gūt panākumus.

Viltus komplimenti

Cilvēki var sajust, kad komplimenti ir neīsti. Jums nevajadzētu izdomāt uzslavas flirta dēļ. Drīzāk atrodiet kaut ko īstu, ko jūs patiešām novērtējat attiecīgajā cilvēkā, un sakiet sirsnīgu komplimentu.

Pārspīlēts fiziskais kontakts

Fiziskais kontakts var būt daļa no flirta, taču ir svarīgi nepārkāpt robežu. Nejaušs pieskāriens rokai vai plecam var būt piemērots, taču uzmācīgs vai pārlieku intīms pieskāriens var likt justies neērti vai pat aizvainot.

Klišejas

Flirts, kura pamatā ir stereotipi, bieži vien izskatās virspusējs un vecmodīgs. Piemēram, joki par dzimumu vai izskatu var tikt uztverti kā aizskaroši. Ir svarīgi būt iejūtīgam pret otras personas jūtām un izvairīties no komentāriem, kas var viņu aizvainot.

Izliekaties par to, kas neesat

Flirts ir iespēja parādīt savu personību. Ja mēģināsiet izskatīties pēc kāda cita, tas drīz kļūs acīmredzams un sagraus uzticēšanos. Esiet pats par sevi un nebaidieties parādīt savu patieso būtību.

Ķermeņa valodas ignorēšana

Ķermeņa valoda var nodot vairāk nekā vārdi. Izvairieties no noslēgtām pozām, piemēram, sakrustotu roku vai acu kontakta trūkuma. Jūsu atvērtība un draudzīgums neverbālajā komunikācijā radīs patīkamāku iespaidu.

Neklausīšanās otrā

Flirts nav monologs par jums. Ja pastāvīgi runāsiet tikai par sevi, tas var likt sarunu partnerim justies nenovērtētam. Uzmanīgi klausieties, uzdodiet jautājumus un izrādiet interesi par savu partneri.

Lasi vēl: Ko darīt ar avenēm pēc ražas novākšanas: augusta darbu saraksts, lai nākamajā gadā iegūtu izcilu ražu

Personisko robežu neievērošana

Ja jūtat, ka jūsu rīcība rada jūsu sarunu biedram neērtības, labāk nedaudz atkāpieties. Pārmērīga iejaukšanās personīgajā telpā var negatīvi ietekmēt komunikāciju.

Nepārdomāts humors

Sarkasms un humors uz robežas var tikt uztverts nepareizi, īpaši iepazīšanās sākumā. Pat ja jums šķiet, ka jūs tikai jokojat, jūsu vārdi var aizvainot sarunu biedru vai izraisīt pārpratumu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Steiga

Flirts ir process, kas prasa laiku. Nemēģiniet uzspiest lietas vai paātrināt attiecību attīstību. Dodiet sev un sarunu biedram iespēju izbaudīt komunikāciju un pakāpeniski pāriet uz nopietnākiem posmiem.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment