Vēl vairāk piedzīvojumu – Jaunā Opel Mokka X

opel_mokka_x_exterior_1024x440_mok17_e01_014

Mokka varētu tikt nosaukta par pēdējo gadu Opel veiksmīgās atgriešanās simbolu. Kompaktais krosovers zīmolam  ir piesaistījis daudz jaunus klientus, kurus ir uzrunājusi krosovera virsbūve ar modernu dizainu, sportisks un aizraujošs tēls un īstas bezceļu iespējas.

Kopš 2012. gada, Opel Mokka popularitāte ir tikai augusi. Tagad jaunā Opel Mokka X plāno vēl palielināt tās popularitāti. 

ĪSTA KLASE NĀK NO IEKŠIENES

opel_mokka_x_360view_screen_1024x440

MOKKA X pirmklasīgais salons piedāvā augstākās klases eleganci un inovatīvu aprīkojumu. Paaugstināts klīrenss ļauj skatīties pāri lielākajai daļai citu automašīnu.

PIRMKLASĪGS DIZAINS

opel_mokka_x_exterior_1024x440_mok17_e01_014

MOKKA X ievieš pirmklasīgu dizainu pilsētas apvidus automobiļu kategorijā. Izteiksmīgās, spēcīgās līnijas liek uz to atskatīties, bet paaugstinātais klīrenss un lielie vieglmetāla diski apliecina tās spējas uz bezceļiem.

VEIDOJIET RAKSTURU

lugk

Lai arī kādus diskus jūs izvēlēsieties savai MOKKA X, elegance ir garantēta. Izvēlei pieejami 16″, 17″, 18″ un 19″ vieglmetāla diski.

AFL LED. LIECIET CITĀM GAISMĀM NOBĀLĒT

opel_mokka_x_afl_1024x440_mok17_e01_012

Adaptīvā LED priekšējā apgaismojuma sistēma apgaismo ceļu par 30% spēcīgāk nekā halogēna lukturi un automātiski pielāgojas līdz 9 dažādiem braukšanas apstākļiem, gādājot par optimālu redzamību un drošību.

SENSORI, KAS NEKAD NEGUĻ

hguif

Opel Eye izmanto uz kameru balstītas inovācijas, piemēram, priekšējās sadursmes brīdinājumu un joslas saglabāšanas brīdinājumu, lai palīdzētu izvairīties no sadursmēm un uzlabotu drošību.

REDZIET, KAS NOTIEK AIZ JUMS

lhv

Atpakaļskata kamera palīdz droši braukt atpakaļgaitā, neliekot skatīties pār plecu. Daudz ērtāka un drošāka kļūst tieši automašīnas novietošana stāvvietā.

MAĢISKAIS PIESKĀRIENS

klbhk

Ar bezatslēgu atvēršanas un iedarbināšanas sistēmu ir nepieciešams tikai pirkstgals, lai atslēgtu visas durvis vienlaikus vai iedarbinātu dzinēju.

Rakstu iesaka –  autofavorits

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment