Uz tās uzmanīgi uzliek kāpostu ar vistu, no otras puses aiztaisa maisu un pārliek uz cepšanas paplātes. Es izmantoju dēlīti. Un, liekot kāpostu, lai tas nesadalītos, es to nolieku uz plaukstas vai uzspiežu tieši no plāksnes.
Ielieciet cepšanas paplāti iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pirms ievietošanas noteikti pārbaudiet, vai iepakojums nesaskaras ar sieniņām.
Un vēl viens svarīgs punkts – maisiņš ir jāpārdur vairākās vietās, lai cepšanas laikā tā neplīstu. Procesa laikā tas ļoti uzpūšas.
Un tad mēs nogriežam augšu, atveram maisu un cepam to visu atvērtā formā vēl 5-7 minūtes 220 grādos, t. i., tas ir, tas ir nedaudz jāpievieno, lai vistas gaļa apbrūnētu līdz zeltainai garozai.
Rezultāts ir šāds. Stilbiņi tiek izcepti lieliski un kļūst vienmērīgi brūni. Un kāposti ir iemērkti vistas sulā un praktiski sautēti.
Sastāvdaļas:
Kāposti – 500 g (2 gab. x 250 g)
šķiņķis – 700 g (2 gab. x 350 g)
Sāls, pipari – pēc garšas
Paprika, karijs, ķiploki – pēc garšas.
Tomātu pasta – 2 tējk.
Augu eļļa – 4 ēd.k.
Lasi vēl: Eksperte Tamāra Globa: 2025. gada martā trīs zvaigžņu zīmes gaida fantastiska veiksme
Katrā ziņā, draugi, tas ir garšīgi. Tas ir arī skaists, pat ja vēlaties to pasniegt uz svētku galda. Es pat nespēju noticēt, ka no šiem diviem pavisam vienkāršiem produktiem top izsmalcināta delikatese. Tā ir taisnība, es jums apliecinu.
Tevi noteikti interesēs
- Maigās biezpiena bulciņas ar marmelādi – gardums, kas vienkārši kūst mutēby Anete Vītola
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma
- Mūsu virtuves skapji vienmēr ir nevainojami tīri, nekādu tauku, netīrumu un lipīgo slāņu – viegls veids, ātri tos nomazgātby Jeļena Kuzmenko