Uz tās uzmanīgi uzliek kāpostu ar vistu, no otras puses aiztaisa maisu un pārliek uz cepšanas paplātes. Es izmantoju dēlīti. Un, liekot kāpostu, lai tas nesadalītos, es to nolieku uz plaukstas vai uzspiežu tieši no plāksnes.
Ielieciet cepšanas paplāti iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pirms ievietošanas noteikti pārbaudiet, vai iepakojums nesaskaras ar sieniņām.
Un vēl viens svarīgs punkts – maisiņš ir jāpārdur vairākās vietās, lai cepšanas laikā tā neplīstu. Procesa laikā tas ļoti uzpūšas.
Un tad mēs nogriežam augšu, atveram maisu un cepam to visu atvērtā formā vēl 5-7 minūtes 220 grādos, t. i., tas ir, tas ir nedaudz jāpievieno, lai vistas gaļa apbrūnētu līdz zeltainai garozai.
Rezultāts ir šāds. Stilbiņi tiek izcepti lieliski un kļūst vienmērīgi brūni. Un kāposti ir iemērkti vistas sulā un praktiski sautēti.
Sastāvdaļas:
Kāposti – 500 g (2 gab. x 250 g)
šķiņķis – 700 g (2 gab. x 350 g)
Sāls, pipari – pēc garšas
Paprika, karijs, ķiploki – pēc garšas.
Tomātu pasta – 2 tējk.
Augu eļļa – 4 ēd.k.
Lasi vēl: Eksperte Tamāra Globa: 2025. gada martā trīs zvaigžņu zīmes gaida fantastiska veiksme
Katrā ziņā, draugi, tas ir garšīgi. Tas ir arī skaists, pat ja vēlaties to pasniegt uz svētku galda. Es pat nespēju noticēt, ka no šiem diviem pavisam vienkāršiem produktiem top izsmalcināta delikatese. Tā ir taisnība, es jums apliecinu.
Tevi noteikti interesēs
- Pērku vairumā, bet veikala pārdevēja skatījās uz mani ar nosodījumu; labākie veidi, kā izmantot trauku mazgāšanas tabletes
- Šī planēta ir divarpus reižu lielāka par Zemi, uz tās ir dzīvība un okeāni: zinātnieki nāk klajā ar pārsteidzošiem faktiem
- Teju izmetu pannu, jo visa pārtika uz tās piedeg, bet tad vecajā žurnālā ieraudzīja veidu, kā to novērst un pārdomāju
- “Vai jūs visi esat miljonāri?” — kā amerikānis nedēļu pavadīja Latvijas laukos un par ko bija izbrīnīts
- Kā pareizi sagatavot krizantēmas uz ziemu – tas jādara oktobrī: 6 padomi no slavenas dārznieces
- Esmu precējies ar savu sievu jau daudzus gadus, un viss šķiet lieliski, bet ir viens “bet”