Uz tās uzmanīgi uzliek kāpostu ar vistu, no otras puses aiztaisa maisu un pārliek uz cepšanas paplātes. Es izmantoju dēlīti. Un, liekot kāpostu, lai tas nesadalītos, es to nolieku uz plaukstas vai uzspiežu tieši no plāksnes.
Ielieciet cepšanas paplāti iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cepiet 40 minūtes 180 grādu temperatūrā. Pirms ievietošanas noteikti pārbaudiet, vai iepakojums nesaskaras ar sieniņām.
Un vēl viens svarīgs punkts – maisiņš ir jāpārdur vairākās vietās, lai cepšanas laikā tā neplīstu. Procesa laikā tas ļoti uzpūšas.
Un tad mēs nogriežam augšu, atveram maisu un cepam to visu atvērtā formā vēl 5-7 minūtes 220 grādos, t. i., tas ir, tas ir nedaudz jāpievieno, lai vistas gaļa apbrūnētu līdz zeltainai garozai.
Rezultāts ir šāds. Stilbiņi tiek izcepti lieliski un kļūst vienmērīgi brūni. Un kāposti ir iemērkti vistas sulā un praktiski sautēti.
Sastāvdaļas:
Kāposti – 500 g (2 gab. x 250 g)
šķiņķis – 700 g (2 gab. x 350 g)
Sāls, pipari – pēc garšas
Paprika, karijs, ķiploki – pēc garšas.
Tomātu pasta – 2 tējk.
Augu eļļa – 4 ēd.k.
Lasi vēl: Eksperte Tamāra Globa: 2025. gada martā trīs zvaigžņu zīmes gaida fantastiska veiksme
Katrā ziņā, draugi, tas ir garšīgi. Tas ir arī skaists, pat ja vēlaties to pasniegt uz svētku galda. Es pat nespēju noticēt, ka no šiem diviem pavisam vienkāršiem produktiem top izsmalcināta delikatese. Tā ir taisnība, es jums apliecinu.
Tevi noteikti interesēs
- Priecīga ziņa ”Omniva” klientiem: ”Sākot no 2026.gada gaidāmas izmaiņas saistībā ar pakomātiem”
- 4 zodiaka zīmes, kuras var piesaistīt lielu veiksmi 2025. gada 25. novembrī
- Kurām 4 Zodiaka zīmēm 26. novembris, ar lielu iespējamību, var mainīt dzīvi pat uz visiem laikiem
- Sinoptiķu prognozes liecina, ka ziema var beigties tā īsti nesākusies: lielākās izmaiņas var sākties decembra sākumā
- Orhidejas aug haotiski un tāpēc nezied: dārznieces metode, kā savaldīt saknes, kas “lien ārā” no poda
- Tikko pienāca jauni dati par laikapstākļiem sākot no 27.novembra: ”Būs sasaluša virpuļa sajūta”










