Vērsi gaida pozitīvas pārmaiņas, bet Stēlniekam veiksies mīlestībā; Globas nedēļas horoskops no17. līdz 23. jūnijam

Nākamā nedēļa būs grūtību pilna: par spīti spēcīgai Merkura ietekmei, Veneras radošā enerģija palīdzēs tikt galā ar radušajām grūtībām. Šajā periodā ir svarīgi būt piesardzīgiem un uzmanīgiem.

Pāvela Globas astroloģiskās prognozes vienmēr piesaista to cilvēku uzmanību, kuri meklē padomus un ieteikumus katrai jaunai dienai. Viņa prognozes palīdz visu zodiaka zīmju cilvēkiem plānot savas lietas un izvairīties no nepatikšanām.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auniem šonedēļ veiksies mīlestībā. Šīs zīmes vientuļie pārstāvji var satikt cilvēku, ar kuru viņi izveidos stipras attiecības. Auniem ir jābūt izlēmīgiem un jāizvairās no iegrimšanas rutīnā. Ir svarīgi būt pamanāmam, apmeklēt pārpildītas vietas un izskatīties pievilcīgi.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vērsi gaida pozitīvas pārmaiņas, kas ļaus sasniegt iekšējo līdzsvaru. Ir vērts veltīt laiku un līdzekļus sev: mainīt frizūru, atjaunināt garderobi. Jauna motivācija un pozitīva attieksme nesīs panākumus. Svarīgi lēmumus pieņemt piesardzīgi un nopietni izturēties pret pienākumiem.

Lasi arī: 3 zvaigžņu zīmes, kuras 2024. gada vasarā piedzīvos labu karmu

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Dvīņiem vajadzētu būt dāsniem ar savu laiku un uzmanību tuvākajiem. Nedēļa nav piemērota lieliem pirkumiem un romantiskām tikšanās reizēm. Ir svarīgi cītīgi strādāt, bet nepārpūlēties.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēžiem būs jāatrod otrā pusīte, draugs vai mentors. Nedēļas sākums būs grūts, taču Veneras aktivitāte palīdzēs pārvarēt vilšanos. Vēžiem vajadzētu atpūsties un netērēt laiku otršķirīgām lietām.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvām ir jābūt aktīvām un proaktīvām, lai gūtu panākumus. Noderīga ir neliela vides maiņa, piemēram, ģimenes un draugu apciemošana. Intuīcija nesīs panākumus, taču jāuzmanās no paļaušanās uz to.

Jaunava (23. augusts-22. septembris)
Jaunavām vajadzētu paļauties uz loģiku mīlestībā un biznesā. Mierīgums palīdzēs tev izvairīties no kļūdām. Nedēļa var nebūt viegla, taču gudrība un nosvērtība palīdzēs tev tikt galā ar grūtībām. Pirkumus labāk atlikt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment