Vērši varēs īstenot savas idejas, bet Zivīm jāpievērš uzmanība uzturam; Globas dienas prognoze 25. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Lieliskai dzīvei Jaunavām traucē pārmērīga emocionalitāte. Lai atrastu laimi un izbaudītu mirkļus, ir svarīgi vienkārši ļauties situācijai. Visam ir savs laiks, tāpēc nesteidzies un necenties apsteigt notikumus.

 

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šodien nevajadzētu pieņemt sasteigtus lēmumus. Rūpīgi pārdomā katru vārdu, lai izvairītos no konfliktiem un vēlāk nenožēlo teikto.

 

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem šodien ir lieliska iespēja realizēt savus plānus. Tev izdosies veiksmīgi pabeigt ieplānotās lietas un projektus. Vakaru labāk pavadīt tuvinieku lokā, baudot sarunas ar radiniekiem un bērniem.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki šajā dienā pievērsīsies sarežģītu un atbildīgu uzdevumu risināšanai. Tev nevajadzētu sūdzēties par likteni vai apskaust tos, kuri šodien atpūšas, jo tavs darbs jau tuvākajā laikā dos lieliskus rezultātus.

 

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāziem ir pienācis laiks nodibināt attiecības ar cilvēkiem, ar kuriem pēdējā laikā ir bijuši konflikti un strīdi. Ir svarīgi būt gatavam kompromisiem un atklātai komunikācijai.

 

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri var drosmīgi doties ceļojumā – vai tas būtu īss ceļojums vai garš ceļojums. Var rasties sarežģītas darba situācijas, taču neuztraucieties, jo problēmas atrisināsies pašas no sevis.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm šajā dienā ieteicams pievērst uzmanību savam uzturam. Izvairies no smagiem ēdieniem un alkoholu lieto mērenā daudzumā. Vakaru labāk pavadīt mājās, baudot laiku kopā ar ģimeni vai vientulībā, jo šī diena nav labvēlīga socializācijai.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment