Vēršiem jāuzmanās ar finansēm, bet Strēlniekam daudz piedzīvojumi; Nedēļas prognoze no 2. līdz 9. septembrim visām zīmēm

Skorpioni

Skorpioniem būs iespēja paplašināt savu redzesloku. Šonedēļ tev vajadzētu izmēģināt kaut ko jaunu – vai tas būtu hobijs, mācības vai ceļošana. Atvērtība jaunām idejām var novest pie interesantiem un negaidītiem rezultātiem.

Strēlnieks

Strēlniekiem zvaigznes prognozē aktivitātes un piedzīvojumu periodu. Šis ir lielisks laiks jaunu projektu uzsākšanai vai ceļošanai. Nepalaid garām iespēju īstenot savus sapņus un piedzīvot jaunas sajūtas.

Mežāzis

Mežāžiem vajadzētu koncentrēties uz stabilitāti un savas darbības plānošanu. Šī nedēļa būs piemērots laiks ilgtermiņa mērķu izstrādei. Tavas pūles un centība nepaliks nepamanītas, un rezultāti tevi iepriecinās.

Ūdensvīri

Ūdensvīriem vajadzētu izmantot savu radošumu. Šonedēļ jūs būsiet iedvesmas pilni, kas palīdzēs jums realizēt savas oriģinālās idejas. Nebaidies izcelties un piedāvāt netradicionālus risinājumus – tas pievērsīs tev uzmanību.

Zivis

Zivis būs jūtīguma un intuīcijas pilnas. Ieklausies savā iekšējā balsī un neignorē emocionālās vajadzības. Tuvinieku atbalsts palīdzēs tev tikt galā ar visām grūtībām, kā arī uzlabos tavu vispārējo stāvokli.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment