Verso, vislabākais ģimenes automobilis

toyota-verso-2014-exterior-tme-001-full_tcm-3024-46361 (1)

Verso. Speciāli ģimenēm. Verso ir ģimenes automobilis, kur stils un braukšanas prieks apvienots ar praktiskumu un daudzpusību.

Brīnišķīgais, aerodinamiskais eksterjers ieskauj Toyota atjautīgo Easy Flat sēdvietu sistēmu, kas ar ērtībām pārvadās 7 pieaugušos vai nolocīsies, veidojot neskaitāmas kombinācijas un dāvājot maksimālu bagāžas pārvadāšanas elastību.

Stilīgs MPV

Verso izceļas uz pārējo fona ar asajām kontūrām un plūstošajām līnijām. Izsmalcinātas detaļas un Piano Black numura zīmes apdare, elegantas hromētas svītras uz augšējās un apakšējās restes un augstas izlādes intensitātes lukturi HID priekšējie lukturi ar LED dienas gaitas lukturiem akcentē automobiļa dinamisko raksturu. Kas teicis, ka praktiskums nav savienojams ar lielisku izskatu? Attēlos parādīts modelis ar vairākreflektoru halogēna priekšējiem lukturiem un dienas gaitas lukturiem.

Inovācijas Jūsu rokās

Izbaudiet Verso inovatīvās tehnoloģijas. Izveidots uz Toyota Touch® 2 multivides ierīces bāzes, Toyota Touch® 2 ar Go ietver navigācijas sistēmu ar visas Eiropas kartēm, apvedceļa un ekomaršruta funkcijām. Tā WVGA ekrāns attēlo karšu 2D un 3D skatus ar tādiem pievienotajiem pakalpojumiem kā reāllaika satiksmes informāciju un iespēju veikt vietējo meklēšanu tiešsaistē. Modernais Bluetooth nodrošina tādas funkcijas kā Toyota Eurocare tehnisko palīdzību uz ceļa un SOS ārkārtas zvanus.

2 raksts 3

Maksimāla daudzveidība

Verso dāvā patiesi lietotājam draudzīgu elastīgumu ar klasē vislabāko Toyota Easy Flat sistēmu. Šī viegli maināmā sēdvietu sistēma sniedz neskaitāmas konfigurācijas maksimālai elastībai.

Rakstu iesaka – favorit

Avots: toyota.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment