Ir reizes, kad ikvienam no mums rodas vēlme našķoties ar čipsiem, ar biešu čipsiem to var darīt bez sirdsapziņas pārmetumiem – tie ir daudz veselīgāki par parastajiem, pietam ļoti garšīgi un viegli pagatavojami mājas apstākļos.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
- bietes
- olīveļļa
- sāls
Nomazgājam bietes un nomizojam tās.
VIDEO:
Sarīvējam pēc iespējas plānākās šķēlēs, vislabāk izmantojot speciālās dārzeņu rīves, bet ja tāda nav var iztikt ar labu nazi. Apslakām šķēles ar olīveļļu un uzberam nedaudz sāli – uzmanīgi, tā, lai nav par daudz. To var arī darīt beigās, kad čipsi ir gatavi.
Tevi arī varētu interesēt
Kārtojam šķēles uz pannas, kurai ir uzklāts cepampapīrs. Cepam 175°C apmēram 30 minūtes- līdz tās sāk kļūt sausas un kraukšķīgas.
Lai garšo!










