Vēzim krasas pārmaiņas, bet Mežāzim jāizvairās no strīdiem; Pāvela Globas dienas horoskops 29. maijam

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Šodien atklāsies tavas vājās puses, kas palīdzēs tev apzināties, pie kā tev vajadzētu strādāt. Pirmdien labāk sāc jaunus centienus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Dienu labāk pavadīsi vienatnē, darot lietas, kas tev dod enerģiju. Izvairies no ballītēm un bagātīgām maltītēm vai, vēl labāk, pastaigājies parkā un ej agri gulēt.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Ja tev ir plāni svētdienai, turies pie tiem līdz pusdienlaikam un tad, tuvojoties vakaram, pārrunā aizvadītās nedēļas notikumus un pārrunā tos.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris).
Šodien tev vajadzētu izvairīties no strīdiem, lai nepieļautu bīstamu kļūdu, kas varētu sabojāt tavu garastāvokli. Dienas otro pusi labāk pavadīt iepērkoties vai ar tuviem draugiem, lai uzlabotu garastāvokli.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ja tev šodien ir jāstrādā, vislabāk to darīt kopā ar savu komandu. Kopīgs darbs palīdzēs tev veiksmīgi paveikt vissarežģītākos uzdevumus.

Igora Večerska rūnu prognoze nedēļai no 30. maija – 5. jūnijam 2024 visām zvaigžņu zīmēm

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Dažām Zivīm šodien var notikt svarīga saruna, tiešsaistes tikšanās vai tikšanās ar autoritāti. Svarīgi neatlikt kārtējo uzdevumu risināšanu un pielikt visas pūles, lai sasniegtu labus rezultātus. Pēcpusdienā ieteicams ieturēt romantiskas vakariņas ar partneri, lai labi atpūstos pirms jaunās nedēļas sākuma.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment