Vēzis būs uzmanības centrā, bet Skorpionam jāaizstāv savas intereses; Dienas prognoze 26. jūlijam visām zīmēm

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām kļūs skaidrs, kā vislabāk rīkoties dažādās situācijās. Iespējams, tev izdosies kādam darīt zināmu, ka viņš kļūdās, taču centīsies to darīt pēc iespējas delikātāk, lai izvairītos no konfliktiem.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem būs nevēlēšanās piekāpties kompromisiem un sarunām, jo tu būsi straujš un nevēlēsies paciest svešas kļūdas.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioniem nāksies aizstāvēt savas intereses un cīnīties par savu vietu. Grūtības var rasties arī personīgajās attiecībās. Centies izvairīties no provokācijām un neizpaasini konfliktus.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki saskarsies ar stagnāciju uzņēmējdarbībā un projektos, kas ietekmēs visas dzīves jomas. Panikas pārņemts, tu varēsi tiekties pēc pārmaiņām, kas var novest pie kļūdām. Esi piesardzīgs un uzmanīgs, un nesteidz lietas risināt steigā.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis vēlēsies veikt krasas pārmaiņas savā dzīvē, iespējams, mainot darbu vai dzīvesvietu. Tu vari saņemt pievilcīgus piedāvājumus, taču pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izanalizē visus “par” un “pret”.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem šī diena būs labvēlīga. Tevi gaida daudz tikšanos un komunikācijas ar interesantiem cilvēkiem. Darbā gūsi gandarījumu gan par rezultātu, gan par procesu. Tu esi pārliecināts par savām spējām un zini, kā uzlabot situāciju. Vakarā uzzināsi svarīgu informāciju par savu otro pusīti. Nesteidzies izdarīt straujus secinājumus un uzzināt par attiecībām.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis būs neatlaidīgas un bezrūpīgas. Tava vēlme kaut ko pierādīt var novest pie nepatikšanām. Paliec mierīgs un neuzspied lietas. Labāk koncentrējies uz darbībām, kas tev būs interesantas un aizraujošas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment