VIDEO: policija “aizmirst” mātei pateikt, ka notriekts viņas dēls; Mēs noskaidrojām notikuma detaļas

Nedēļas sākumā notikusi avārija, kurā smagi cietis kāds jauns puisis – Rīga uz Gramzdas ielas viņu notrieca automašīna! 

 

Puisis smagā stāvoklī nogādāts slimnīcā, tomēr tas vēl nav viss. Viņa māte teju diennakti bija neziņā par jaunieša likteni, jo atbildīgi dienesti par notikušo viņai nepaziņoja.

LNT raidījums “Degpunktā” vēsta, ka atbildīgie dienesti pat nebija mēģinājuši sazināties ar puiša radiniekiem un pastāstīt par notikušo. Radinieki tikmēr dzīvojuši neziņā un bezcerīgi centušies puisi sameklēt. Arī vēlāk, lai noskaidrotu sīkāku informāciju, policijas attieksme esot bijusi briesmīga (par to vairāk sižetā rakta otrajā lapā)!

Tagad policija meklē notikušā aculieciniekus.

Visas pazīmes liecina, ka avārijas vietā nav ievēroti ceļu satiksmes noteikumi, jo vieglās automašīnas Lexus bremzēšanas ceļš bijis vismaz 30 līdz 50 metri, kas ir pretrunā ar automašīnas vadītāja teikto, ka viņš pārvietojies ar 25 vai 30 kilometri stundā lielu ātrumu. Nav līdz galam arī skaidrs, vai cietušais puisis trieciena brīdī atradās uz gājēja pārejas vai uz ceļa.

Lasi arī: Es sarunājos ar 70 gadus vecu bezbērnu sievieti. Nedzemdēja – apzināti. Es noskaidroju, vai viņa nenožēlo šo lēmumu

Ikviens, kam ir informācija par notikušo, tiek aicināts ziņot policijai pa tālruni 110 vai puiša mātei, zvanot pa tālruni 29457346.

Vairāk vari uzzināt Degpunktā sižetā

Šķir otru lapu lai noskatītos video:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment