Viegla un efektīva metode, kā izlīdzināt apģērbu, neizmantojot gludekli vai tvaicētāju

Šai metodei ir nepieciešama žāvēšanas iekārta.

Daudziem cilvēkiem nepatīk izmantot gludekli. Tā vietā, lai stundām ilgi pūlētos izgludināt saburzītas drēbes, cilvēki izvēlas tvaicētājus. Tomēr ir veids, kas neprasa iegādāties šo ierīci, – ja kopā ar drēbēm žāvētājā iemetīsiet arī dažus ledus gabaliņus, tās nebūs saburzītas un nebūs nepieciešams gludināt, raksta Mirror.

Kā stāsta cilvēki, kas izmēģinājuši šo metodi, ja jūsu drēbes jau ir sausas, tās nepieciešams uz dažām minūtēm ievietot žāvētājā, pievienot dažus ledus gabaliņus un ieslēgt karsto režīmu. Tas žāvētāja mašīnu pārvērtīs par sava veida tvaicētāju un likvidēs krokas.

Taču daži ir brīdinājuši, ka nedrīkst pārpildīt žāvētāju ar ledu un ka tikai viens vai divi ledus gabaliņi sniegs labākos rezultātus – ja to būs vairāk, triks var nedarboties. Šī metode ir izmēģināta un pārbaudīta vietnē YouTube, un daži rezultāti ir tik tiešām labi, parādot, ka drēbes, izņemot no žāvētāja, ir bez krokām un gatavas valkāšanai bez jebkādas piepūles.

Ja šī metode jums neder, varat izmēģināt aerosolu apģērbu kroku izlīdzināšanai, kas ir nopērkams mājsaimniecības preču veikalos.

Ja šī metode neder, varat izmantot mitrā dvieļa triku. Novietojiet mitru dvieli uz krokainām drēbēm un ar rokām vai kādu citu gludu priekšmetu (piemēram, grāmatu) iztaisnojiet krokas. Varat arī izmantot sausu dvieli, lai nosusinātu lieko mitrumu.

Rezultātu var dot arī fēna izmantošana. Novietojiet drēbes uz līdzenas virsmas, iztaisnojiet ar rokām un izmantojiet matu fēnu, lai pūstu karstu gaisu uz krokainajām vietām. Turiet fēnu apmēram 15-20 cm attālumā no drēbēm.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Šīs metodes var nebūt tik efektīvas kā gludeklis, bet tās palīdzēs izlīdzināt vismaz dažas krokas.

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment