Vieglās automašīnas komforts smaga darba darītājiem

Izstrādāts, lai uzticami kalpotu vairāku gadu garumā ar minimālu apkopi, Movano piedāvā zemas kopējās ekspluatācijas izmaksas, pateicoties virknei naudu taupošu funkciju.

Zems izmešu līmenis samazina nodokļus un jūsu ietekmi uz vidi. Tikpat patīkama ir arī mūsu standarta Opel garantija, kurā iekļauti šādi elementi:

  • 24 mēnešu garantija bez kilometru nobraukuma ierobežojuma
  • 8 gadu caurrūsēšanas garantija
  • Opel palīdzība uz ceļa pirmos 12 mēnešus vairāk nekā 40 valstīs

Papildus, Opel piedāvā Flexcare garantiju,kura ļauj pagarināt garantijas termiņu līdz pat 5 gadiem vai 200 000km nobraukumam. Pagarinātā garantijas pakete arī iekļauj “Opel palīdzība uz ceļa” izvēlētajam laika posmam.

Lai uzzinātu vairāk, lūdzu vērsieties pie Jums tuvākā Opel dīlera.

Jums un jūsu Movano pieejams Eiropas mēroga tīkls ar vairāk nekā 3000 specializētu servisa punktu. Ja nepieciešams, jūsu Movano iespējams uzstādīt oriģinālās Opel rezerves daļas, kas garantē optimālu veiktspēju.

DIGITĀLAIS TAHOGRĀFS AUTOPARKA PĀRVALDĪBAI.

Reģistrē un aprēķina braukšanas un stāvēšanas laiku, ļaujot analizēt autoparka pārvaldības datus. Autovadītājam to ir viegli vadīt.

PIECAS EFEKTĪVAS JAUDAS VERSIJAS.

Izvēlei pieejami progresīvi Turbo un BiTurbo dīzeļdzinēji ar iespaidīgu griezes momentu, mazu degvielas patēriņu un zemu izmešu līmeni.

Movano ir pieejami desmit īpaši ekonomiski dīzeļdzinēji ar tiešās iesmidzināšanas sistēmu un sešpakāpju manuālo vai Easytronic® automātisko pārnesumkārbu. Lai arī kādas ir jūsu vajadzības, Movano piedāvā tām atbilstošu izturīgu un ekonomisku dzinēja variantu.

MAZĀKAS IZMAKSAS UN ZEMĀKS IZMEŠU LĪMENIS.

Movano dīzeļdzinēji piedāvā lielāku griezes momentu pie mazāka dzinēja apgriezienu skaita un samazinātu degvielas patēriņu un izmešu daudzumu. Ir pieejama arī Start/Stop sistēma un degvielu taupošas tehnoloģijas, piemēram, ECO režīms.

Opel Movano ir aprīkots ar Start/Stop sistēmu¹, kas samazina izmešu daudzumu un degvielas patēriņu līdz nullei katru reizi, kad tas apstājas. Priekšpiedziņa vai aizmugurējā piedziņa ar desmit pieejamiem dzinējiem, kuru jauda ir no 110 ZS līdz 170 ZS, kas samazina Movano degvielas izmaksas un izmešu daudzumu. ECO režīms optimizē Movano degvielas patēriņu. Tas ietekmē:

  • dzinēja jaudu un griezes momentu,
  • paātrinājumu,
  • pārnesumu indikatoru,
  • apsildi,
  • gaisa kondicionēšanas sistēmu,
  • aprīkojumu, kas izmanto elektroenerģiju.

Pieejama ar noteiktiem dzinējiem.

Rakstu iesaka: 

Avots: opel.autofavorits.lv

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment