No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Un mēs atkal varēsim runāt…”: meteorologs Toms Bricis pavēsta, ka gaidāmajās brīvdienās mūs sagaida kārtējais pārsteigumsby Laura Andersone
- Viņi slēpj savu pieķeršanos un patiesās jūtas līdz pēdējam: tā dara tikai divas Zvaigžņu zīmesby Laura Andersone
- Daugavpils radiniecei no bankas konta izzaga 500 eiro un viss tikai dēļ viena klikšķa iekš ”Whatsapp”by Sandra Vīgante