No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
VIDEO:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Amerikānis aizbrauca uz Latvijas Kūku ciemu, domādams, ka tur būs pikniks, bet viņš smagi kļūdījās
- Mazāk par stundu gatavošanai un minimums sastāvdaļu, bet garša pārspēj cerības: uz Jauno gadu kūkas vairs nepērku
- Rasola vietā tagad svētku galdam gatavoju tikai šos salātus: sastāvdaļu savienojums ir patiesi izcils, un recepte – pavisam vienkārša
- Es redzēju, ko mana vīramāte deva ēst maniem bērniem, kamēr es biju darbā, es klusībā nomainīju dzīvokļa slēdzenes…
- Kādreiz vecmāmiņa šādas maizītes gatavoja uz visiem svētkiem: šī gardā un ātri pagatavojamā uzkoda vienmēr uz galda tiek apēsta pirmā
- “Es pacietīšu dzīvokļa dēļ” teica mans vīrs pēc 23 gadiem kopdzīves gadiem- tagad viņš dzīvo viens īrētā dzīvoklī









