No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “Tad tu esi savējais!”: Roberto Meloni atklājis, kas ir jādara, lai iepatiktos latviešiemby Laura Kārkliņa
- Mana māte pārdeva automašīnu, ko biju mantojis no vectēva: tikai 10 gadus vēlāk es to atpirku un atradu tajā veco aploksniby Rinalds Bergmanis
- Tomātu stādi kļūs spēcīgāki jau pēc nedēļas: vasarnīcas kaimiņš dalījās ātrā veidā, kā stiprināt augusby Rinalds Bergmanis