No kāpostiem var pagatavot daudzus ēdienus, un tie ir īpaši labi salātos.
Kāpostus var vienkārši sasmalcināt un apziest ar eļļu. Vai arī varat pievienot vēl dažas sastāvdaļas, un iegūsiet ļoti garšīgu ēdienu, ko var papildināt ar jebkuru piedevu.
Saldi, pikanti un nedaudz kraukšķīgi, šie spilgtas krāsas salāti ir oriģināla klasisko kāpostu salātu versija.
Sastāvdaļas:
1 apelsīns
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa (vai šķidra medus)
2 tējkarotes ābolu sidra etiķa
¼ glāzes majonēzes
1 tējkarote sinepju
1 tējkarote sāls
1 zaļais kāposts
1 mazs zaļš ābols
½ sarkanā sīpola, plānās šķēlītēs
½ glāze sasmalcinātu valriekstu
½ glāze žāvētu dzērveņu
¾ glāze rīvētu burkānu
Šķipsniņa malta kanēļa
Pagatavošanas gaitu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- “To nevar “ieborēt”!”: estrādes leģenda Margarita Vilcāne, tuvojoties Latvijas gadadienai, atklāti pasaka, ko domā par šo valsti (+ VIDEO)by Laura Blūma
- Bīstamie datumi 2025.gada maijā: kurās dienās jābūt ļoti uzmanīgiem un ko šajā laikā nedrīkst darītby Laura Blūma
- Kā pasargāt augus no ārkārtēja karstuma – noderīgi padomi dārzniekiemby Anete Vītola