Pagatavošana:
Apelsīnu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu lielā bļodā.
Bļodā pievieno kļavu sīrupu vai medu, ābolu etiķi, majonēzi, sinepes un sāli. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Skaistās Kamēlijas kopšanas noslēpumi
Notīriet zaļajiem kāpostiem ārējās lapas un sagrieziet tos ceturtdaļās. Izņemiet serdi.
Ar mandolīnu vai asu nazi ļoti plāni sagrieziet kāpostus.
VIDEO:
Nomēriet 5 glāzes sagrieztu kāpostu un pievienojiet mērcei. Nomizojiet ābolu un sarīvējiet to rupjā rīvē. Sasmalcināto sarkano sīpolu noskalojiet smalkā sietā zem auksta ūdens, lai noņemtu rūgtumu.
Ābolus, sarkano sīpolu, riekstus, dzērvenes un burkānus ievieto bļodā. Samaisiet, lai visas sastāvdaļas apvienotos.
Tevi arī varētu interesēt
Dekorējiet salātus ar šķipsniņu malta kanēļa un pasniedziet.
Tevi noteikti interesēs
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- “Ir pienācis eirorudens”: ko tas nozīmē un ko mums sola meteorologi jau pavisam drīz
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Vīrs mani nosūtīja mēnesi padzīvot pie viņa mātes laukos, Latgales pusē, netālu no Preiļiem — toreiz vēl nezināju, kas mani tur sagaida
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām








