Pagatavošana:
Apelsīnu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu lielā bļodā.
Bļodā pievieno kļavu sīrupu vai medu, ābolu etiķi, majonēzi, sinepes un sāli. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Skaistās Kamēlijas kopšanas noslēpumi
Notīriet zaļajiem kāpostiem ārējās lapas un sagrieziet tos ceturtdaļās. Izņemiet serdi.
Ar mandolīnu vai asu nazi ļoti plāni sagrieziet kāpostus.
Tevi arī varētu interesēt
Nomēriet 5 glāzes sagrieztu kāpostu un pievienojiet mērcei. Nomizojiet ābolu un sarīvējiet to rupjā rīvē. Sasmalcināto sarkano sīpolu noskalojiet smalkā sietā zem auksta ūdens, lai noņemtu rūgtumu.
Ābolus, sarkano sīpolu, riekstus, dzērvenes un burkānus ievieto bļodā. Samaisiet, lai visas sastāvdaļas apvienotos.
Dekorējiet salātus ar šķipsniņu malta kanēļa un pasniedziet.
Tevi noteikti interesēs
- Atvasara līdz oktobra vidum: kāds rudens gaida Baltijas iedzīvotājus 2025. gadāby Sandra Vīgante
- Regīna Devīte atklāj – kāds Rīgas sienas uzraksts viņu vienmēr liek apstāties un aizdomātiesby Rinalds Bergmanis
- Vairākos šīs valsts veikalos no pirmajām septembra dienām lielveikalos ”pazudīs” šīs precesby Sandra Vīgante