Pagatavošana:
Apelsīnu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu lielā bļodā.
Bļodā pievieno kļavu sīrupu vai medu, ābolu etiķi, majonēzi, sinepes un sāli. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Skaistās Kamēlijas kopšanas noslēpumi
Notīriet zaļajiem kāpostiem ārējās lapas un sagrieziet tos ceturtdaļās. Izņemiet serdi.
Ar mandolīnu vai asu nazi ļoti plāni sagrieziet kāpostus.
Nomēriet 5 glāzes sagrieztu kāpostu un pievienojiet mērcei. Nomizojiet ābolu un sarīvējiet to rupjā rīvē. Sasmalcināto sarkano sīpolu noskalojiet smalkā sietā zem auksta ūdens, lai noņemtu rūgtumu.
Ābolus, sarkano sīpolu, riekstus, dzērvenes un burkānus ievieto bļodā. Samaisiet, lai visas sastāvdaļas apvienotos.
Dekorējiet salātus ar šķipsniņu malta kanēļa un pasniedziet.