Pagatavošana:
Apelsīnu pārgriež uz pusēm un izspiež no tā sulu lielā bļodā.
Bļodā pievieno kļavu sīrupu vai medu, ābolu etiķi, majonēzi, sinepes un sāli. Samaisiet līdz viendabīgai masai.
Lasi vēl: Skaistās Kamēlijas kopšanas noslēpumi
Notīriet zaļajiem kāpostiem ārējās lapas un sagrieziet tos ceturtdaļās. Izņemiet serdi.
Ar mandolīnu vai asu nazi ļoti plāni sagrieziet kāpostus.
VIDEO:
Nomēriet 5 glāzes sagrieztu kāpostu un pievienojiet mērcei. Nomizojiet ābolu un sarīvējiet to rupjā rīvē. Sasmalcināto sarkano sīpolu noskalojiet smalkā sietā zem auksta ūdens, lai noņemtu rūgtumu.
Ābolus, sarkano sīpolu, riekstus, dzērvenes un burkānus ievieto bļodā. Samaisiet, lai visas sastāvdaļas apvienotos.
Dekorējiet salātus ar šķipsniņu malta kanēļa un pasniedziet.
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc mēs patiesībā nepareizi iestrādājam pelnus dārzā: 3 kļūdas, kas nepatīk gan augiem, gan augsnei un kad tas nav lietderīgi
- Sātīgs un nedārgs ēdiens, kas garšo visai ģimenei: kartupeļu pankūkas ar siera cepurīti
- Rēzeknes novada iedzīvotāju ikdiena kā “piedzīvojumu filmās”: vedot bērnus uz skolas autobusu pa ceļam “uzskrien” lācim (+ VIDEO)
- Viņu saderība ir “apaļa nulle”: pāri ar šiem vārdiem ir lemti nelaimīgām attiecībām
- No 9. novembra trīs zodiaka zīmēm dzīve sāks mainīties uz labo pusi
- Atbrīvojies no kondensāta uz logiem ar vienu vienkāršu virtuves sastāvdaļu, kas uzsūc mitrumu








